A Ci znowu...
To co ja poradzę, że siedzą tu takie mendy, które jak się kogoś nie czepią to maja dzień stracony. Widocznie to sens ich życia, że zawsze trzeba się do kogoś w internecie dopie**olić. Sylvan olewa tą całą akcję z avatarami, to szukają innego użytkownika któremu próbują zatruć czas spędzany na forum. Zamiast rozmawiać o grach, nowościach itp. to oni wolą robić jakieś suche podjazdy. Problem w tym, że każdy leje na to ciepłym moczem i to ich strasznie wkurza. Bardzo by chcieli kogoś obrazić, ubliżyć, zmieszać z błotem, ale im mocniej chcą to zrobić tym słabiej im wychodzi.
Już szczytem szczytów jest nazywanie kogoś trollem podczas gdy samemu od kilku dni odgrywa się ważniejszą rolę w jechaniu jednego z użytkowników. Conker ostrzega, daje kropy a ten dalej swoje. No ale co zrobić, niestety internet jest dostępny dla wszystkich, a jak widać dla niektórych powinien być całkowicie zakazany.
Wiadomość scalona: Sierpnia 16, 2010, 15:54:12 pmJuż w sumie nie ma co sprawdzać, kaszkietowy.
Znaczy się co mam przez to rozumieć? Już wydałeś werdykt? Strasznie mi to przypomina głos PiS'u w sprawie Smoleńskiej tragedii. Oni nawet dobrze śledztwa nie zaczęli, a już wiedzieli że to zbrodnia.