Btw. Wczoraj KKRT był hostem, a jak zmieniał coś w ustawieniach to na czacie pokazywało, że zmian dokonuje dawid86. Coś się musiało poj**ać.
Nic sie nie zjebalo, po prostu to Unlimited zmienial ;\ Nie wiem dlaczego, ale poza hostem wiele osob moze zmieniac ustawienia, a to nie jest fajne.
BTW byl u mnie kumpel i chcialem mu pokazac online, wiec sie wbilem na grand valley, bo koles mial 8 osob. Na poczatku bylo ustawione 350KM, to mowie spoko, wezme Evo X z arcade, zaraz zmienili na 285, no to mowie o zajebiscie wezme moja civice type-R, no i wzialem. Wchodze sobie na free run'a, jezdze, jezdze i nagle ktos zmienil [inny niz host] na bhp below 783 ... Oczywiscie na torze zaraz namnozylo sie ferrari i lambo, bo a jak. No dobra, ale nie chcialo mi sie zmieniac, to zostalem w Civice.
Rezultat
Gdyby mnie ten Art Morrison nie wyje**l z 3x na pobocze moglbym skonczyc nawet 3 ...
Jedno bylo fajne, bylo 15 osob i nie bylo lagow! Zadnych, nawet jak ludzie baczki odpierdalali na pierwszym zakrecie, wszyscy poruszali sie plynnie - kod sieciowy daje rade na dobrym laczu.