Rowniez bardzo mi sie podoba, tak sie zastanawiam ile w grze bedzie roznych srodowisk? Tras ma byc cos kolo 100 ale w sumie nigdzie nie znalazlem info na temat ilosci srodowisk. Na chwile obecna wszystkie trasy przedstawione na filmikach byly w roznych srodowiskach i wszystkie trasy wygladaly swietnie, mam nadzieje ze wszystkie trasy beda trzymaly taki poziom. Jak zwykle pewnie najwiecej czasu spedze na swoim ulubionym torze Nürburgring, tym bardziej nie moge sie doczekac gry zeby zobaczyc jak w Forzie 3 wyglada ten tor.
Jedyne czego brakuje mi w tej serii do szczescia to zmiennych warunkow pogodowych i nocnych wyscigow, nie ma to jak zapierdzielac po Nürburgring w niezla ulewe czy przy gestej mgle, ehhh marzenia. Moze cos sie zmieni przy okazji czwartej czesci.
EDIT:
Znalazlem filmik z Nürburgring, co prawda nie wiele tego jest ale zawsze cos, cieszy fakt ze bedziemy sie scigac przy ochmurnym niebie jej. Nürburgring zaczyna sie od 4 minuty, zauwazcie tez widok z wnetrza pojazdu, o ile lepiej wyglada niz te w demie.
Demo Walkthrough With Che Chou