0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
GameBlog's report claims that Comet will take place in and around 1758; that it will star a sailor named Shay who betrays the captain of his ship; and that it's set on the Atlantic Ocean. Comet, GameBlog says, will continue the nautical theme established in last year's Assassin's Creed IV: Black Flag.We haven't been able to confirm all of those plot details, and some of it appears to be speculation by GameBlog. But people familiar with Comet tell us that this fall's last-gen Assassin's Creed will indeed be set in North America and star a protagonist named Shay, who is a member of the Templars, the assassin-hating order that has traditionally served as primary antagonist in the Assassin's Creed games.We also hear that Comet will let you go to New York and do a great deal of sailing along the coast of the Atlantic Ocean. One source describes the game as a cross between Assassin's Creed III and the Freedom Cry DLC for Assassin's Creed IV. Sources also say that Haytham Kenway and Adewalé will make appearances, among other returning AC characters.
do tego ze zwiedzaniem Nowego Yorku
Takim trochę Rzymem zalatuje.
Szef Ubisoftu, Yves Guillemot powiedział inwestorom, że wkrótce zostaną podane oficjalne informacje dotyczące nowego Assassin’s Creed na konsole minionej generacji.AC Unity powstaje wyłącznie z myślą o PC, PS4 oraz XOne. Po oficjalnej zapowiedzi gry pojawiły się plotki o Assassin’s Creed Comet, zmierzającym na PS3 oraz Xboksa 360. Akcja miałaby się toczyć pomiędzy wydarzeniami z trzeciej i czwartej części. Bohaterem byłby Templariusz Shay, żeglarz, który trafiłby m.in. do Nowego Jorku. W grze miałyby pojawić się znane postacie – Haytham Kenway oraz Adewale. Ubisoft jednak niczego nie potwierdził, nie pokazał również gry na tegorocznym E3.
Mam dosyć jakichkolwiek AC na około 5 lat.
Mi się przejadły już po Brotherhood. Black Flag dałem szansę ze względu na ciekawą tematykę, i w sumie nie żałuję, ale jakby tą grę wykasować z Asasynowości byłaby sto razy lepsza. Pożyczyłem koledze, oddał po jednym dniu
Assassin's Creed Rogue powstaje w Ubisoft Sofia, przy współpracy studiów Ubisoft Singapore, Montreal, Quebec, Chengdu, Milan i Bucharest. W grze wcielimy się w Shay'a Patricka Cormaca - Asasyna, którzy przeszedł na stronę Templariuszy, a teraz poluje na dawnych sprzymierzeńców, wykorzystując swój niezwykły spryt, zupełnie nową broń oraz nowy okręt - Morrigan.Akcja toczy się podczas Wojny Siedmioletniej i wypełnia lukę między Assassin's Creed IV: Black Flag a Assassin's Creed III. W grze pojawią się nawiązania do rodziny Kenwayów oraz do Assassin's Creed Unity - Wojna Siedmioletnia wpłynęła bowiem na tragiczną sytuację finansową Francji. Jak łatwo się domyślić, ponownie będziemy mogli pływać statkami i toczyć bitwy morskie. W grze zwiedzimy północną, mroźną część Oceanu Atlantyckiego, Appalachy oraz Nowy Jork.- Wiemy, że wielu posiadaczy konsol Xbox 360 i PlayStation 3 to fani serii Assassin's Creed, którzy koniecznie chcą w tym roku zagrać w nową grę - stwierdził Martin Capel, dyrektor gry w Ubisoft Sofia. - Assassin's Creed Rogue zamyka północnoamerykańską sagę, która rozpoczęła się w Assassin's Creed III i Assassin's Creed IV Black Flag. Dla posiadaczy konsol poprzedniej generacji będzie to szansa na skorzystanie z wielu wyczekiwanych opcji, takich jak gra jako Templariusz.Assassin's Creed Rogue ukaże się 11 listopada 2014 na PS3 i Xboksie 360.
Screeny wyglądają niewiarygodnie dobrze jak na poprzednią generację
W Unity tylko coop, a w Rogue w ogóle brak multi.
Będzie HD remaster w połowie 2015 jak nic, Ubisoft nie przepuści pieniędzy koło nosa.
Niech ktoś zmieni tytuł tematu z 'Rouge' na 'Rogue'.
The game is arguably the strangest release in Assassin's Creed history and, surprisingly, one of the series' finest achievements.
Najlepiej to zaufaj mi