Masz niewiele postów, więc możesz przeczytać wszystkie i wywnioskować sobie dlaczego masz osta. Akcja "zrób to sam".
Zapraszamy do rejestracji23.11.2007 12:11 - Fax & Głos z Lodówki
"po pierwsze nie tym tonem gowniarzu, po drugie to jest cytat z konkurencyjnej strony wiec adresu nie podalem"nie dośc, że offtop to jeszcze obraźliwy.równi i równiejsi???
Cytuj"po pierwsze nie tym tonem gowniarzu, po drugie to jest cytat z konkurencyjnej strony wiec adresu nie podalem"nie dośc, że offtop to jeszcze obraźliwy.równi i równiejsi???To reakcja na twoje słowa- i tak zachowawcza.
Cytat: _Music w Listopada 24, 2007, 16:03:46 pmCytuj"po pierwsze nie tym tonem gowniarzu, po drugie to jest cytat z konkurencyjnej strony wiec adresu nie podalem"nie dośc, że offtop to jeszcze obraźliwy.równi i równiejsi???To reakcja na twoje słowa- i tak zachowawcza. tym tokiem rozumowania mógłbym powiedziec, że moje słowa to też reakcja na słowa Tango.Żenada.
tomi18 - ban dla tego pana się należy czy mamy głosować??
Cytat: s00s w Listopada 24, 2007, 17:53:37 pmCytat: _Music w Listopada 24, 2007, 16:03:46 pmCytuj"po pierwsze nie tym tonem gowniarzu, po drugie to jest cytat z konkurencyjnej strony wiec adresu nie podalem"nie dośc, że offtop to jeszcze obraźliwy.równi i równiejsi???To reakcja na twoje słowa- i tak zachowawcza. tym tokiem rozumowania mógłbym powiedziec, że moje słowa to też reakcja na słowa Tango.Żenada.Bez twojej zaczepki nie byłoby reakcji.Proste!
Bez twojej zaczepki nie byłoby reakcji.Proste!
Przecież pisze.
Myślałem o Giulianim, ale wszystko jedno:).