|
BoBaN
|
 |
« Odpowiedz #1020 : Marzec 09, 2010, 23:40:12 pm » |
|
Ja gram teraz, jak ktoś chce to niech wbija.
Wiadomość scalona: Marzec 10, 2010, 00:16:07 am Całkiem spoko się gra. Jednak ja polecam Wam kupić Dirt 2. Tam zabawa po sieci to dopiero wypas. Według mnie najlepszy online racing tej generacji.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 00:16:07 am wysłane przez BoBaN »
|
|
|
|
|
|
pawel_k
|
 |
« Odpowiedz #1021 : Marzec 10, 2010, 01:05:09 am » |
|
oczywiście żona przyprowadziła sobie koleżankę więc z grania dupa. ale jakby coś to na jutro rezerwuję sobie granie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prart
|
 |
« Odpowiedz #1022 : Marzec 10, 2010, 08:42:48 am » |
|
bardzo szybko sie ekipa wykruszyla i zostalismy w czworke - wiec juz nie pogralismy razem (szostka to minimum). patent na matchmaking zadzialal (as always  ) bezblednie, ladowalismy razem, "bez obcych", w wyscigach rankingowych. dzis powtorka o tej samoej porze (20.00)? @BoBaN ani dirt2 ani grid ani nic innego mnie tak nie kreci jak ta gra w temacie online racing i arcade racing. uwielbiam ta serie i to bylo cos na zasadzie milosci od pierwszego zagrania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sieq
|
 |
« Odpowiedz #1023 : Marzec 10, 2010, 10:04:00 am » |
|
Dziś 20 spoko. Na pewno będę dłużej niż wczoraj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BoBaN
|
 |
« Odpowiedz #1024 : Marzec 10, 2010, 10:08:16 am » |
|
Owszem MotorStorm stawiam bardzo wysoko jeśli chodzi o online racing, ale to Dirt2 jest dla mnie najwyżej. Grałeś w pełną wersję po sieci? Spróbuj a przekonasz się.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prart
|
 |
« Odpowiedz #1025 : Marzec 10, 2010, 10:17:22 am » |
|
Grałeś w pełną wersję po sieci? Spróbuj a przekonasz się.
kilka godzin na zakrapianym "maratonie" takze w sumie masz racje - trzeba by obadac. za to grida ogralem online sporo, podejrzewam ze jest podobnie - nie liczac pojebow robiacych destruction derby bylo swietnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piter_neo
|
 |
« Odpowiedz #1026 : Marzec 10, 2010, 10:30:26 am » |
|
Dziś 20 spoko. Na pewno będę dłużej niż wczoraj  Jakbyście grali po 23 to bym dołączył, a tak wcześniej nie mogę. Lipton.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BoBaN
|
 |
« Odpowiedz #1027 : Marzec 10, 2010, 10:31:59 am » |
|
Ja powinienem dziś być.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prart
|
 |
« Odpowiedz #1028 : Marzec 10, 2010, 10:51:46 am » |
|
git majonez - jak wczoraj wszystko organizuje: chata, zaproszenia, gre. sprawa techniczna: koniecznie ustawcie w grze serwer na EU a metode polaczenia na best quality. to wazne. a jak kogos wywali z psn, to najpierw wlaczcie sie ponownie do naszego chata a ja juz wysle kolejnego inv do gry. zaczynamy ok. 20.00 (pewnie chwile po).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
el becetol
|
 |
« Odpowiedz #1029 : Marzec 10, 2010, 11:47:11 am » |
|
Mnie dziś i przez najbliższy tydzień nie będzie online (dalegacjasracjaszkolenie). Miłego ścigania.
|
|
|
|
|
|
Na tym forum jest miejsce dla jednego Antoniego
|
|
|
|
pawel_k
|
 |
« Odpowiedz #1030 : Marzec 10, 2010, 11:55:12 am » |
|
Dziś 20 spoko. Na pewno będę dłużej niż wczoraj  Jakbyście grali po 23 to bym dołączył, a tak wcześniej nie mogę. Lipton. ja na pewno będę po 23, wcześniej nie wiem, zależy od humoru żony  w każdym razie mam nadzieję że po pół roku przerwy pamiętam jeszcze trasy i cośtam z Wami powalczę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prart
|
 |
« Odpowiedz #1031 : Marzec 10, 2010, 12:34:09 pm » |
|
ja na pewno będę po 23, wcześniej nie wiem, zależy od humoru żony  w każdym razie mam nadzieję że po pół roku przerwy pamiętam jeszcze trasy i cośtam z Wami powalczę  za wlosy, do lozka, zrob co trzeba i masz wieczor wolny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
johnny23
|
 |
« Odpowiedz #1032 : Marzec 10, 2010, 16:37:09 pm » |
|
Mogę się pościgać dzisiaj.  Prart, ustawiałeś wczoraj grę więc jak to jest? Mapy losowo i pojazdy też losowo? Pytam się bo nigdy wcześniej nie jeździłem online (tylko singiel i time attack).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prart
|
 |
« Odpowiedz #1033 : Marzec 10, 2010, 19:02:06 pm » |
|
Gra dobiera trase zupelnie losowo. Jesli wiekszosci graczy sie ona nie spodoba i zrobia veto, losowana jest druga i tu juz nie ma mozliwosci odrzucenia. Nastepnie przechodzimy do wyboru pojazdu - tu rowniez gra losowo je dobiera. Nie jest tak, ze jakas trasa ma na sztywno przypisane pojazdy - sa one za kazdym razem losowane (wiec czasami sie wybiera sposrod wszystkich dostepnych a czasami pomiedzy dwoma).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BoBaN
|
 |
« Odpowiedz #1034 : Marzec 10, 2010, 20:27:59 pm » |
|
Będzie dziś coś grane? Pytam bo o 20:30 PRL ma sparing i nie chcę obiecać, że się pojawię na meczu. Przerwę od MW2 muszę zrobić. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pawel_k
|
 |
« Odpowiedz #1035 : Marzec 10, 2010, 22:41:26 pm » |
|
dzięki wszystkim za grę, miło było przypomnieć sobie po pół roku przerwy emocje związane z tą grą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BoBaN
|
 |
« Odpowiedz #1036 : Marzec 10, 2010, 22:43:15 pm » |
|
Dzięki za grę panowie. Fajnie było panowie ale bardziej sobie nerwy poszarpałem niż pobawiłem. Fizyka w tej grze jest naprawdę dziwaczna. Prowadzę cały wyścig, pokonuję zakręty tak samo i nagle auto się wywraca jak trabant na teście łosia. Już miałem dość ciągłego 2 miejsca.  Kto ma Dirt 2? Kupcie ludzie ta grę a zobaczycie co znaczy zajebisty online racing. Tam nie ma jakiś przypadkowych kraks z dupy. Wiadomość scalona: Marzec 10, 2010, 22:43:47 pmdzięki wszystkim za grę, miło było przypomnieć sobie po pół roku przerwy emocje związane z tą grą  Ja nawet dłużej. Jechałem za Wami, żeby się nie zgubić bo tras nie pamiętam. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
johnny23
|
 |
« Odpowiedz #1037 : Marzec 10, 2010, 22:45:54 pm » |
|
Eee tam, pojeździsz troche i się przyzwyczaisz. Przecież to arcade jest.  Fajno by było komplet ludzi zebarć, wtedy by się działo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BoBaN
|
 |
« Odpowiedz #1038 : Marzec 10, 2010, 22:48:50 pm » |
|
Nie chce mi się w to grać. Kiedyś tam wbije do Was ale za bardzo mnie wkurwia ta gra. Lubię jak coś zależy ode mnie a nie od jebanego kodu fizyki. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pawel_k
|
 |
« Odpowiedz #1039 : Marzec 10, 2010, 22:50:18 pm » |
|
Dzięki za grę panowie. Fajnie było panowie ale bardziej sobie nerwy poszarpałem niż pobawiłem. Fizyka w tej grze jest naprawdę dziwaczna. Prowadzę cały wyścig, pokonuję zakręty tak samo i nagle auto się wywraca jak trabant na teście łosia. Już miałem dość ciągłego 2 miejsca.  norma w tej grze, szczególnie w racing car którym cały czas jeździłeś  ja przez 80 godzin jakie grałem szmat czasu temu zdążyłem zaakceptować ten element jako normalna część gry  w każdym razie początek był masakryczny - co to za trasa? jaki pojazd? jaką drogę wybrać? wszystko przypominać trzeba było sobie od nowa, jechałem jak zupełny amator a nie posiadacz platyny w tą grę  ale po paru failach w pierwszych wyścigach miałem nawet streaka winów 4 wyścigów z rzędu  Kto ma Dirt 2? Kupcie ludzie ta grę a zobaczycie co znaczy zajebisty online racing. Tam nie ma jakiś przypadkowych kraks z dupy.
po GOW3 pomyślimy  jednak bezsprzecznie jak na razie MS: PR to dla mnie gra tej generacji 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|