Current Gen > Multiplatformowe Current Gen

Need for Speed Rivals

<< < (4/5) > >>

Wojtq:
Przypomina zajebiste Hot Pursuit, więc tak, grałbym.

Maciomaniak:
Grałem w każdego NFS'a, a ponieważ ostatnie cholernie przypadły mi do gustu, to Rivals wpada na premierę (o ile wcześniej uda mi się kupić konsolę, bo Muve mnie zrobiło w ch*ja).

Wojtq:

Recenzja. Wygląda na to, że ta gra to wszystko co najlepsze w Hot Pursuit + kilka nowych elementów (otwarty świat, bardziej zintegrowany online).

Maciomaniak:
http://www.eurogamer.pl/articles/2013-11-19-need-for-speed-rivals-recenzja?utm_source=eurogamer&utm_medium=email&utm_campaign=pl-daily

Zajebiście się cieszę z takiej opinii, jako wielki fan Most Wanted czy Hot Pursuit nie mogłem się doczekać Rivals i wygląda na to, że oddanie projektu pod skrzydła Ghost Games było strzałem w 10!

--- Cytuj ---Need for Speed: Rivals to szalenie udane połączenie Hot Pursuit i Most Wanted. Po wielu wzlotach i bolesnych upadkach, popularna seria wyścigowa Electronic Arts zaskakuje i z impetem wraca do gry.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Need for Speed: Rivals nie jest w żadnym aspekcie grą rewolucyjną. Jednak wykonanie, przywiązanie do detali i świeżość przynoszą zaskakująco pozytywną zabawę. Liczy się radość z jazdy, a Rivals zapewnia wiele godzin doskonałej rozrywki. Debiutancka gra studia Ghost Games z dumą wchodzi na czerwony dywan nowej generacji.
--- Koniec cytatu ---

Kyokushinman:
Zanosi się na super czesc a grałem tylko godzine.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej