Current Gen > PlayStation 5

ASTRO BOT

<< < (2/4) > >>

lupinator:
Ja nie planowałem ale kupuje edycję i to ta droższa. Niech mają z dobrą robotę  single player.

windomearl:
Pogralem wczoraj godzinę, uśmiech nie zchodzi z twarzy, gierka jest bardzo "wholesome". Wygląda ślicznie, brzmi jeszcxe lepiej, no i te zabawy dualsense <3

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Zielarz:
Ja nie wiem czy kupiłbym sam dla siebie, choć ten rok pokazuje mi jak bardzo potrzebowałem odmiany. Przede wszystkim jednak, moja córka uwielbia Astro i wersję dołączoną do konsoli katowaliśmy już tak wiele razy, że ja wymiękam. Dlatego gdy tylko pojawiła się zapowiedź ucieszyłem się i poczułem ulgę ;). Fakt, że jest to bardzo dobra gra cieszy mnie tym bardziej (choć cena jest zaskakująca).

windomearl:

--- Cytat: Zielarz w Września 06, 2024, 11:30:09 am ---Ja nie wiem czy kupiłbym sam dla siebie, choć ten rok pokazuje mi jak bardzo potrzebowałem odmiany. Przede wszystkim jednak, moja córka uwielbia Astro i wersję dołączoną do konsoli katowaliśmy już tak wiele razy, że ja wymiękam. Dlatego gdy tylko pojawiła się zapowiedź ucieszyłem się i poczułem ulgę ;). Fakt, że jest to bardzo dobra gra cieszy mnie tym bardziej (choć cena jest zaskakująca).

--- Koniec cytatu ---
Też raczej bym nie kupił,ale dzięki uprzejmości kolegi Mrocza mogę grać (u niego też podobna sytuacja, syn też uwielbia astro).

Wysłane z mojego 23043RP34G przy użyciu Tapatalka

Zielarz:
I w sumie to jest piękne. My mamy z tego dodatkową radochę właśnie za sprawą nostalgii i tych wszystkich nawiązań do marki i branży. Dzieci natomiast nie wiedzą o tym z reguły nic (lub nie wiedzą za wiele, bo córka jednak trochę ode mnie usłyszała, jak pytała się o konkretne postacie), ale bawią się świetnie. W sumie to trochę jak z bajkami dla rodzin (jak Shrek), czyli niby dla dzieci, ale jest także sporo smaczków dla dorosłych (choć to po części zasługa dubbingu).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej