Prehistoria gen > Inne platformy

Pegasus:)

<< < (2/34) > >>

Conker:

--- Cytat: "Kaxi" ---A ja nienawidze nazwy Pegasus i bym rozroznial NESa od ruskich gierek bo to obraza na tego pierwszego.
--- Koniec cytatu ---

Najlepsze jest to, ze Pegasus byl w pelni legalnym produktem i sprzedawany w normalnych sklepach (mowie o oryginalnym pegasusie).

kun:
mowa w TV były nawet reklamy - "Pegasus family game";)

gruby:
na Pegasusa byłytony wymiatających gierek! Turtles: Tennage Mutant cośtam, Mario Street Fighter (taaa), Double Dragon, 1942... O Jezu jak ja mało teraz pamiętam, ale gry rządziłY!

lewik:
Daras gra o ktorej piszesz u nas funkcjonowal pod tytulem Goal 3 bodajze, a w oryginale No Neketsu cost cos tam soccer :). Co ciekawe Technos stworzyl cala serie tych gier, sam mialem jeszcze olimpiade, gdzie na przyklad plynac w basenie nalezalo utopic przeciwnika, zwlaszcza w multi rzadzilo, no i swietna graficzka :).

damian:
Ja byłem w posiadniu przez krótki okres czasu NES-a - tego orginalnego, ale po 2 tygodniach sprzedałem bo miałem tylko dwie gry: Super Mario i jeszcze jakieś śmieszne motorki. A dostęp w moim mieście na ówczesne czasy do takich gier był żaden ;D. Pozatym tatuś sprezentował mi nowiuką Amisię CDTV razem z Sensible World of Soccer i Cannon Fodder.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej