Prehistoria gen > Wii
Na co liczycie...
Shadowek:
Wudi ci powie :P Co nie , Wudi ? Mi sie nie chce xD
Player01:
Ty Schabol! Bo ja zaczne na ciebie zrzucac odpowiedzi, wtedy nie bedzie gladko (chociaz juz to raz zrobilem :D).
Nie wiesz co to jest revolucja? to to takie, no, rozowe.
JaDaK:
Eee...
rozumiem co to rewoulcja cos zaskakujące, rewelacyjnego :roll:
Hubi:
Rewolucja to cos takiego, czego nie mogles spotkac wczesniej.
A moze to innowacja?
joshimitsu:
--- Cytat: "JaDaK" ---Yo. Tym razem zakładam taki temat do Revolution.
Czego Oczekujecie po grach na Revolution??
Ja Osobiście oczekuje Świetnej muzyki, Pomysłowości I nowych bajerów w grach dzięki padzie :D
A wy?
--- Koniec cytatu ---
Well. Ja wielu rzeczy oczekuję po grach na Revolutiona. Jedną z nich jest chociażby nowatorstwo. Takie serie gier jak Donkey Kong i Super Mario ( BTW: Ja obydwie te serie traktuję jak jedną ) jak na razie do tej pory czymś zaskakiwały. Tak samo Zelda. Nie ukrywam, że chętnie też zobaczyłbym wiele nowych serii stworzonych wyłącznie dla maszynki Big N. Zelda, Mario, Pokemon i Star Fox mogą być, ale to za mało. Fajnie by było gdyby Nintendo stworzyło wiele nowych serii gier i reaktywowało stare. Na N64 takie bijatyki były pasztetami ( za wyjątkiem Smash Brosa ), na NGC większość mordobić wydanych poza KKW była też na PS2 i X'a. Fajnie by było gdyby Nintendo chciało to zmienić. No i może jeszcze gry on-line...
Tyle powiem, bo wiem, że będzie dobrze. W dziedzinie gier video siedzę już od dawna i zawsze mnie coś zaksakiwało. Tak więc wiem, że Ninny mnie tym razem nie zawiedzie. Ja to wprost czuję! :twisted:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej