Prehistoria gen > Wii

Kto pracuje nad grami na Revolution

<< < (2/4) > >>

Blink:

--- Cytat: "Joshimitsu" --- A poza tym snoby z forum Świata Nintendo chwalą się swoimi bądź co bądź nijakimi pomysłami, a moje mimo iż są ambitniejsze i lepsze są wyśmiewane :( .
--- Koniec cytatu ---

po pierwsze myslalem, ze obrazanie innych uzytkownikow nie jest mile widziane

po drugie Twoje pomysly sa do D**Y krotko mowiac, nie sa nawet troche lepsze od tego co zaprezentowal Revo, i tylko on bo nikt inny niczego nie prezentowal, wiec z laski swojej przestan ciagle gadac o tym jaki Ty jestes bideny i wez sie za swoje pomysly, bo na razie nic szczegolnego nie prezentuja

Bystry:
Cieszyć sie z THQ?! Ktoś chyba postradał zmysły.

--- Cytuj ---po drugie Twoje pomysly sa do D**Y krotko mowiac
--- Koniec cytatu ---

Hehe, zgadzam sie w 100% :)

Don_Pedro:
Faktem jest, że na Revo ukaże sie dużo gier innych firm ale najważniejsze dla tych firm są zarobki...najpierw Revo musi sie dobrze sprzedać, to podstawa!Jak dobrze sie sprzeda, spodziewajmy sie wielu rewelacyjnych gier!

sambady:
Jedyną dobrą grę, jaką wydało, imo, THQ to (seria) Moto GP. Wiadomość, że ta firma zacznie zajmować się tworzeniem/wydawaniem gier na nową platformę Nintendo nie przyprawia mnie o szybsze bicie serca ;).

joshimitsu:

--- Cytat: "Blink" ---
--- Cytat: "Joshimitsu" --- A poza tym snoby z forum Świata Nintendo chwalą się swoimi bądź co bądź nijakimi pomysłami, a moje mimo iż są ambitniejsze i lepsze są wyśmiewane :( .
--- Koniec cytatu ---

po pierwsze myslalem, ze obrazanie innych uzytkownikow nie jest mile widziane

po drugie Twoje pomysly sa do D**Y krotko mowiac, nie sa nawet troche lepsze od tego co zaprezentowal Revo, i tylko on bo nikt inny niczego nie prezentowal, wiec z laski swojej przestan ciagle gadac o tym jaki Ty jestes bideny i wez sie za swoje pomysly, bo na razie nic szczegolnego nie prezentuja
--- Koniec cytatu ---

Blah, blah, blah. Znawca się znalazł -_-. Nawet ich nie znasz więc co się wypowiadasz?? Poza tym chętnie je przedstawię mądralo i udowodnię, że Ty podobnie jak każdy inny recenzent gier się w ogóle nie znasz ( bo który polski recenzent się zna?? ). Nikogo nie obrażam, tylko przytaczam fakty :roll: .
Poza tym zaprezentowałem wczoraj jedenmu takiemu autorowi gier nie wiem skąd wstępne zarysy swoich conceptów i nie miał zastrzeżeń. A Ty jak chcesz graj sobie w cONCEPT bALLA czy jak tam się ta profanacja gry video nazywa.....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej