Prehistoria gen > GameCube
Debeściaki z Players Choice
gruby:
Jakie gry moglibyście polecić z czystym sercem z serii PC? Jakiś top 3:) Z małymi opisami byłby zapewne ciepło przyjęty:).
1. Eternal Darkness ( cudowna gra, która może dzięki niskiej cenie przezyje renesans), które chyba w ścisłej PC nie jest, ale jest przecenione
2. Nightfire- prawie brat bliźniak GoldenEye. Multipayer zajawkowy jak w dziele RARE.
3. MoH- zajawka moprdowania nazistów (I hate those guys!:))
Poza tym z tych "mniej przecenionych" :) oczywiście Metroid. A jak sprawa wygląda z Sunshinem(wart tych 169?)) i Pikminem???
jaik:
Ja z serii player choice'a łyknąłem sobie REmake, Eternal Darkness, i 007:nightfire :)
Teraz czaje się na Super smash mario cos tam :)[/img]
Kaxi:
W Pikmina, gruby, nie gralem, ale nie lubie gier na czas. A co do SMS to nie dlabym tych 170zlotych. Chyab ze jestes maniakiem Mario, ale wtedy dawno mialbys te gre. Mysle ze mozna ja nabyc za jakies 90zl by nie meic wyrzutow.
jaik:
Smash meele kosztuje 119zl
Zastanawiam się też nad CAPCOM VS. SNK 2 EO - tylko 79 a w starego dobrego street fightera z kumplami zawsze można zagrać.
A co do SMS'a to na allegro są teraz chyba ze trzy na sprzedaż poniżej stówy.
_rikkimaru_:
Resident Evil 1 - ponieważ ta gra jest kultowa i każd powinien w nią zagrać
Super Mario SunShine - za klimat, kolorki i każdy powinien zagrać w mariana (póki co jedyna odsłona na gacka)
Metroid Prime - nie grałem w tą gre ale ponoć to najlepsza strzelanina na gacka, a nawet na wszystkie konsole nowej generacji (halo to syf)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej