Prehistoria gen > PlayStation

Chrono Cross

<< < (2/4) > >>

kakarot666[FoW]:
rany takia gierca normalnie sie lezka w oku kreci :) bardziej wyrabanej gierki na psx nie gralem SERIO

setezer:
Ok, jako że do pewnego czasu miałem w dupie konsolę PSX, może mi ktoś opowie o Chrono Crossie. Jak wiadomo poza CC i CT jest jeszcze wspaniały Radical Dreamers, ktory skończyłem na emu :x. Zatem mam obcykane CT i RD, co do mojego mózgu wniesie Chrono Cross? (proszę o umiejętną odpowiedź, bez spojlerów "i bohater zginie").

Jak prezentuje się system walki, to jest ATB? Są techniki drużynowe? Oddzielne punkty exp. na levele i na umiejętności?

Z tego co wiem jest masa postaci, co wydaje mi się być niezłe, o ile ich poziom będzie co najmniej dorównywał bohaterom z ff3, niestety po screenach widzę Modę na sukces w ujęciu jRPG.

Nie będę czytał recenzji z gamefaqs czy innych serwisów, bo tam momentami są chore spojlery.

Jaka mniej więcej jest cena oryginalnego CC w idealnym stanie, może być import.

http://www.allegro.pl/search.php?string=chrono+cross

Genialny wybór, gł. interesuje mnie import, tylko teraz nie naprowadzaj mnie na ebay.com, poza tym to tak w ramach doinformowania innych zainteresowanych.

Anonymous:
a na allegro ciężko wejść?

siudym:
Ja ostatnio dostalem prawie zawalu serca.... Kumpel ma PSP z najnowszym Custom Firmware 3.03 OE-B, ktory jak wiadomo odpala od razu skopiowane ISO z PSX.... Jak zobaczylem idealnie chodzacego, plynnego i slicznego Chrono na PSP..... :shock:  :roll:

Aras:

--- Cytat: "mateo" ---6.Koncert Nikkiego
--- Koniec cytatu ---

to kobieta była xDDDDD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej