Prehistoria gen > GameCube
Viewtiful Joe
Krauser:
Niedawno nabyłem tą gierke i jestem zadziwiony.Na początku myślałem że to gra typu idziesz przed siebie i napie***lasz , a tu miła niespodzianka.Polecam ją każdemu kto ma GC lub PS2.Nie rozczarujecie się.
Mr_Zombie:
To raczej gra w stylu "stoisz w miejscu i się wkurzasz, że nie możesz przejść danego fragmentu gry" :D.
Sam w to aktualnie gram (zaciąłem się na którymś z etapów) i faktycznie efektowna, zabawna, przyjemna i zarazem frustrująca gra (walka z rekinem to był horror).
oscyp:
--- Cytat: Mr_Zombie w Września 15, 2007, 15:02:03 pm ---To raczej gra w stylu "stoisz w miejscu i się wkurzasz, że nie możesz przejść danego fragmentu gry" :D.
Sam w to aktualnie gram (zaciąłem się na którymś z etapów) i faktycznie efektowna, zabawna, przyjemna i zarazem frustrująca gra (walka z rekinem to był horror).
--- Koniec cytatu ---
Na normalu grasz? nub :twisted:
poza tym na forum jest już temat o VJ.
Hubi:
Tak się składa, że ja też gram właśnie w VJ. Na początku gra jest super miodna i przyjemna, ale potem zaczynają się schodki i poziom trudności wzrasta. W sumie to i dobrze.
Piękna grafika :)
Mr_Zombie:
--- Cytat: oscyp w Września 15, 2007, 16:07:03 pm ---Na normalu grasz? nub :twisted:
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze mnie nie porypało ;D
Gram na poziomie Kid. Mimo to i tak rekin dał mi ostry wycisk.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej