Prehistoria gen > GameCube

Viewtiful Joe

<< < (2/4) > >>

Krauser:

--- Cytat: Mr_Zombie w Września 15, 2007, 16:48:00 pm ---
--- Cytat: oscyp w Września 15, 2007, 16:07:03 pm ---Na normalu grasz? nub  :twisted:

--- Koniec cytatu ---

Jeszcze mnie nie porypało ;D
Gram na poziomie Kid. Mimo to i tak rekin dał mi ostry wycisk.

--- Koniec cytatu ---

Ja jeszcze nie doszedłem do rekina, ale jest aż taki straszny?  :D

Mr_Zombie:
Najgorsze w nim są dwie rzeczy:
1. ma atak, w którym goni cię po całej planszy i nie da się go zatrzymać inaczej, jak stanąć za bombą tak, by pożarł bombę; gorzej, jak żadnej akurat nie ma pod ręką. Wówczas trzeba uciekać, aż się zmęczy.
2. potrafi odnowić sobie życie - wprawdzie w tym momencie jest bezbronny i można mu dokopać, ale jeżeli nie zdążysz do niego podbiec to sobie trochę (albo i więcej) tego życia odnowi i trzeba zaczynać zabawę od początku.

Przed walką z nim (jest to poziom podwodny) kup sobie dużo Woomerangów - są bardzo pomocne.

Hubi:

--- Cytat: Mr_Zombie w Września 18, 2007, 16:32:29 pm ---Najgorsze w nim są dwie rzeczy:
1. ma atak, w którym goni cię po całej planszy i nie da się go zatrzymać inaczej, jak stanąć za bombą tak, by pożarł bombę; gorzej, jak żadnej akurat nie ma pod ręką. Wówczas trzeba uciekać, aż się zmęczy.
2. potrafi odnowić sobie życie - wprawdzie w tym momencie jest bezbronny i można mu dokopać, ale jeżeli nie zdążysz do niego podbiec to sobie trochę (albo i więcej) tego życia odnowi i trzeba zaczynać zabawę od początku.

Przed walką z nim (jest to poziom podwodny) kup sobie dużo Woomerangów - są bardzo pomocne.

--- Koniec cytatu ---
Mi jakoś nawet szybko udało się pokonać rekina, gorzej było z Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)klonem Joe'aIdę grać :)
Opublikowane: Wrzesień 18, 2007, 16:47:41 Kupiłem właśnie nowe zdolności: Ukemi i Viewtiful Forever i nie wiem jak ich używać :oops: Jest opis, myślę, że robię wszystko w porządku, ale jednak coś nie wychodzi, bo nic się nie dzieje. Jakieś rady?

Krauser:
Czy ktoś mógłby mi poradzić co trzeba zrobić w episode id like red hot gdzie trzeba wyskoczyć z autobusem jednak on spada w połowie drogi w przepaść.POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!

Hubi:
Musisz podbiec na początek tej dziury, tam, gdzie autobus wybija się w powietrze. Następnie musisz dobrze wyczuć moment, zwolnić tempo i na niego wskoczyć, gdy będzie nadjeżdzać. Gdy już na nim będziesz, przeleć kawałek i tu znowu musisz wyczuć dobry moment, zwolnić tempo i maksymalnie skoczyć do przodu. Kilka razy popróbujesz i Ci wyjdzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej