Past Gen > Multiplatformowe Past Gen

Aliens: Colonial Marines

<< < (44/45) > >>

Kyokushinman:
Ja też go lubię i czasami oglądam jego recenzje.

Patosław:

--- Cytat: Mrocz w Stycznia 12, 2015, 12:53:29 pm ---
--- Cytat: Kert w Stycznia 12, 2015, 12:45:08 pm ---Przy okazji tej recenzji przypomniałeś mi o AngryJoe. Chłop jest dla mnie definicją niezwykle irytującej jednostki. Rozważałem nawet wlepienie Ci minusa, ale zmieniłem zdanie gdy zdałem sobie sprawę, że wytrzymałeś ponad pół godziny przy tym filmiku, co jest wręcz sadystyczną pokutą.

--- Koniec cytatu ---

Fakt też typa nie lubię. Ogólnie nie przepadam za kanałami skupiającymi się głównie na besztaniu gier, nawet tych dobrych. Takie burackie narzekanie na wszystko i oczekiwanie nie wiadomo czego.

--- Koniec cytatu ---
Przecież to co piszesz to jest bzdura, gość akurat dobre gry chwali i wlepia dyszki, a że drze ryja na crapy to coś złego?

Mrocz:

--- Cytat: Patosław w Stycznia 12, 2015, 13:00:54 pm ---Przecież to co piszesz to jest bzdura, gość akurat dobre gry chwali i wlepia dyszki, a że drze ryja na crapy to coś złego?

--- Koniec cytatu ---

Wszystkie które widziałem to było darcie ryja, nawet w dobrych grach. I szczerze to mnie odrzuciło nie sprawdzałem go dalej.

Patosław:
No to znaczy, że praktycznie nic nie widziałeś  ;)

prart:
Zapomniałem dodać, że autorzy byli niepoprawnymi optymistami - zakończenie sugeruje Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)powstanie drugiej części  :lol:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej