Current Gen > Nintendo Switch
Mario Kart 8
Malutki:
--- Cytuj ---- EAD Tokyo Team working on new 3D Mario action game for Wii U.
- Also working on Mario Kart for Wii U
- both to be shown in playable form at E3
--- Koniec cytatu ---
http://gonintendo.com/?mode=viewstory&id=194711
POK:
W sumie nie jest dziwne, że pracują nad marką, której każda kolejna część przynosi krociowe zyski i jest system sellerem. Pewnie pod koniec roku premiera, by w okresie świątecznym podbić sprzedaż konsoli. Zestawy konsola + Mario Kart zawsze schodzą jak ciepłe bułeczki.
Rewolucji raczej nie uświadczymy, ale i tak z chęcią zagram w Mario Kart w nowej oprawie i czekam na to, co zaprezentują. Ostatnio w MK grałem na Gamecubie, bo wersję na Wii sobie odpuściłem (zbyt wysoka cena, za mało zmian, słaba grafika).
W każdym razie szykuje się kolejny powód do kupna WiiU.
Malutki:
--- Cytat: POK w Stycznia 23, 2013, 23:25:38 pm ---Rewolucji raczej nie uświadczymy, ale i tak z chęcią zagram w Mario Kart w nowej oprawie i czekam na to, co zaprezentują. Ostatnio w MK grałem na Gamecubie, bo wersję na Wii sobie odpuściłem (zbyt wysoka cena, za mało zmian, słaba grafika).
--- Koniec cytatu ---
Kontynuacja ,która pojawiła się na Wii była według mnie znacznie gorsza od zajebistego DD. Brakowało w niej jakichkolwiek nowości, została wykastrowana z mojego ulubionego trybu ( battle mode -free for all ) i wydawała mi się brzydsza od wersji gackowej. Mario Kart na Wii ratował jedynie bardzo dobry tryb online ,możliwość dodania botów w multi lokalnym i sporo tras.
Niewiele straciłeś ...
POK:
No DD! było bardzo dobre. Tę część ograłem do bólu. Nawet w Mario Kart 64 tyle nie grałem.
Malutki:
Ja do dzisiaj ogrywam DD z kumplami przy piwku ,a wersja na Wii się kurzy hehehe
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej