Past Gen > Xbox 360
Halo 4
siudym:
Ukonczylem H4. Niestety pelna, polska wersja, ale juz nie chcialo mi sie zamawiac ENG. Ogolnie jestem rozczarowany (mowa o singlu). A juz przeciwnicy w postaci prekursorow calkowicie nie przypadli mi do gustu, mocno sie cieszylem na widok poziomow z covenantami. Jedynym sie gra podoba najbardziej z serii, a jak dla mnie najgorsza. Zwyczajnie czuje brak Bungie i nie jest to wmowione uprzedzenie, bo dopiero pod koniecy gry doczytalem, ze oni jej nie robili (jestem od paru dobrych lat poza tematem gier, a o H4 wogole nigdzie nie czytalem - kupilem i zagralem). Mialem chec kupic XONE specjalnie dla H5 bo zaczynam zaliczac powoli "zalegla" bibiloteke gier, ale chyba poczekam z tym H5.
Mocne rozczarowanie, mialem checi odstawic gre, ale jednak uwielbiam poprzednia serie i musialem zaliczyc.
Mnichu:
Dla mnie ta część robi robotę tylko w co-opie na podzielonym ekranie, poza tym nie dorasta do pięt Halo Reach (chyba moja ulubiona część).
siudym:
No wlasnie chcialem dopisac, ze Reach zdecydowanie bardziej mi sie podobalo. Wogole gdy na poczatku H4 zobaczylem QTE to krew mnie zalala :roll: Zaraza w postaci QTE dopadła tez serie Halo :mad: Ale w sumie bylo tego znienawidzonego przeze mnie g*wna mniej niz myslalem. A jak wypada H5 w porownaniu do Reach i H4?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej