Inne > Cmentarzysko

Zlewki

<< < (2/6) > >>

Juras:
trzypalce.jpeg

Leszke:
DNO DNA
ZERO
brak słów
 :wtf:

Braveheart1989:

--- Cytat: Juras w Stycznia 18, 2018, 22:19:04 pm ---
--- Cytat: Sylvan Wielki w Stycznia 18, 2018, 21:52:00 pm ---
--- Cytat: Kyokushinman w Grudnia 25, 2017, 15:52:25 pm ---Nowy Assasyn tak ładnie się zapowiadał na początku a tutaj taka porażka.

(....)

Do Unity ta gra startu nie ma żadnego.
Wstyd takie coś wypuszczać w 2017 przy Horizon.

--- Koniec cytatu ---

Tymczasem na Xbox One X, gdzieś na skraju mapy w jakimś jeziorku.

Gra wygląda kapitalnie. Kupię wersję na PS4, przyrównam, ale już Konsolomaniak z chłopakami na kanale przeprowadzili test, zapewne oglądałeś i wiesz, że wersja na X prezentuje się zjawiskowo.

--- Koniec cytatu ---

Udało mi się znaleźć, chyba*, to mega ukryte miejsce.

Znajduje się ono 19 Listopada 2017 roku na forum ResetEra w temacie "Xbox One X |OT| The Scorpio King", post nr 7892, o tu: KLIK
 :angel:

*Oczywiście całkiem realnym i jak najbardziej możliwym jest, że Sylvanowi udało się pstryknąć identyczną fotkę. A nie zapożyczyć z internetu jak jakiś klap pospolity i zreupladować bezczelnie jako jpg własnej roboty.  :lol:

--- Koniec cytatu ---
Co za fail  :lol: :lol: żałosny manipulator

+Centylion+:

--- Cytat: maertin w Stycznia 30, 2018, 09:59:05 am ---Ale ten koleś jest odklejony. Nie wiem co ćpał, ale najwyraźniej ostro.

--- Koniec cytatu ---
Dobra dobra wiem że to był "przypadek" że dolałeś płyn do mycia naczyń do herbaty zamiast ekstraktu z cytryny. Ale przerwij ten ciąg bo trwa już prawię dekadę.

+Centylion+:
Zostałam wytypowana przez @glamourpoland aby powiedzieć Wam o kobiecie, która mnie inspiruje. No jak to? Oczywiście, że Mama!!! ❤️ Nigdy nie oceniała, pomogła rozwinąć skrzydła. Nadal wspiera i pozwala uczyć się na błędach. Dziękuję Mamo

Głos z namiotu: Spam. 5 dni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej