Current Gen > Xbox Series X
Perfect Dark
Zielarz:
Czy zmienił to nie wiem, podczas poprzedniej generacji były gry, które w produkcji znajdowały się latami - Crackdown i Fable. Ja tu widzę wciąż ten sam MS. Na szczęście dla nich Bethesda jest (przynajmniej na razie) takim oddzielnym bytem, więc radzą sobie tak jak to robili zawsze. W przeciwnym razie spodziewałbym się wielkiej katastrofy - jak już kiedyś pisałem, nagłe dorzucenie wielu studiów do machiny, która nie działała dobrze z kilkoma, nie jest dobrym pomysłem. Kto wie, może niedługo na czele 1st party MS stanie Todd Howard, albo ktoś inny z Bethesdy. W tej kwestii potrzebują zmian.
Moldar:
Się okaże, jednak wydaje się, że podejście w ostatnich latach mocno się zmieniło.
POK:
Mnie też się wydaje, że dużo na lepsze się zmieniło. Zobaczymy jak wypadnie Halo. To będzie prawdziwy test.
Niektórzy z kolei spekulują, że The Initiative skupią się teraz na nowym projekcie, a ten będą tylko nadzorować. I że tak właśnie ma działać to studio.
Kyokushinman:
https://youtu.be/YnnsUnEITWA?si=xbNNl5AKIegyf2GU
Nie ma Adama jest Joanna.
lupinator:
Wydaje mi się, że ludzie za szybko przechodzą do konkluzji, że to będzie immersive sim zamiast liniowego action adventure z gadżetami. Chyba że twórcy już powiedzieli jak ma być?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej