Current Gen > PlayStation 5

The Last of Us Part II Remastered

<< < (2/3) > >>

andryush:
Pograłem trochę, jestem po pierwszym starciu z WLF w szkole i mam wrażenie, że gra zyskała jedną bardzo istotną zmianę - nie wymusza mordowania każdego co do jednego spotkanego na drodze przeciwnika. Udało mi się ominąć większość i dostać do punktu wyjścia. Wydaje mi się, że w oryginale na wyjściu zawsze stali przeciwnicy blokując przejście, teraz raczej chodzili po lokacji szukając intruzów. Ewentualnie tak to wygląda na najwyższym poziomie trudności, wcześniej grałem na tym przedostatnim

Kyokushinman:
Last to tylko te dwa ostatnie najwyższe poziomy.
Gra dużo traci na rozgrywce na niższych poziomach trudności.

Leszke:

--- Cytat: andryush w Stycznia 22, 2024, 18:46:14 pm ---Pograłem trochę, jestem po pierwszym starciu z WLF w szkole i mam wrażenie, że gra zyskała jedną bardzo istotną zmianę - nie wymusza mordowania każdego co do jednego spotkanego na drodze przeciwnika. Udało mi się ominąć większość i dostać do punktu wyjścia. Wydaje mi się, że w oryginale na wyjściu zawsze stali przeciwnicy blokując przejście, teraz raczej chodzili po lokacji szukając intruzów. Ewentualnie tak to wygląda na najwyższym poziomie trudności, wcześniej grałem na tym przedostatnim

--- Koniec cytatu ---
Własnie gram se N+ na średnim ps4. Staram sie nie walczyć jak nie widze sensu, praktycznie wszystkie lokacje można przejść na cichacza. BA CZASAMI MOŻNA PRZEBIEC!  :lol:
Nie moge, jak można było spierdolić taką gre. Fabularnie jest jak nowy MAD MAX z elementami lgbt+yxzpoko  :wall_bash: Brak tu jakiegokolwiek sensu, jak w programie wyborczym lewicy.
kur** 4 lata nie mogłem sie przemóc do platynowania, jak to można było spierdolić do chu** tuska?

RyoHazuki:

--- Cytat: Leszke w Stycznia 23, 2024, 17:52:57 pm ---
--- Cytat: andryush w Stycznia 22, 2024, 18:46:14 pm ---Pograłem trochę, jestem po pierwszym starciu z WLF w szkole i mam wrażenie, że gra zyskała jedną bardzo istotną zmianę - nie wymusza mordowania każdego co do jednego spotkanego na drodze przeciwnika. Udało mi się ominąć większość i dostać do punktu wyjścia. Wydaje mi się, że w oryginale na wyjściu zawsze stali przeciwnicy blokując przejście, teraz raczej chodzili po lokacji szukając intruzów. Ewentualnie tak to wygląda na najwyższym poziomie trudności, wcześniej grałem na tym przedostatnim

--- Koniec cytatu ---
Własnie gram se N+ na średnim ps4. Staram sie nie walczyć jak nie widze sensu, praktycznie wszystkie lokacje można przejść na cichacza. BA CZASAMI MOŻNA PRZEBIEC!  :lol:
Nie moge, jak można było spierdolić taką gre. Fabularnie jest jak nowy MAD MAX z elementami lgbt+yxzpoko  :wall_bash: Brak tu jakiegokolwiek sensu, jak w programie wyborczym lewicy.
kur** 4 lata nie mogłem sie przemóc do platynowania, jak to można było spierdolić do chu** tuska?

--- Koniec cytatu ---
Jak, jak?
Dać pełną swobodę Druckmanowi.

andryush:
Hmm, to musiałem coś pomylić z tym niezabijaniem. Pamięć bywa zawodna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej