Current Gen > Xbox Series X

Indiana Jones and Great Circle

<< < (3/6) > >>

lupinator:
Dziwne, że nie zaczęli od Starfielda, który przecież powstawał oryginalnie na PS5 więc coś już tam mieli porobione + jest starszą grą.

Swoją drogą po wczorajszym trailerze obstawiam crapa.

Zielarz:
Indiana także powstawał na PS5. Widać w przypadku Starfielda M$ chce jeszcze trochę potrzymać go przy sobie (a i gra jest większa, więc może to i lepiej ;) ). Jednak pewnie w miarę, jak będą ukazywały się następne gry i będą odnosiły sukces na konsoli Sony, bossowie giganta nie będą czekać. Już Indiana był tym tytułem, który rzekomo nie wyjdzie prędko. Disney na pewno się cieszy.

Swoją drogą dożyliśmy ciekawych czasów, że zapowiedź wersji na konsolę konkurencji jest tym "one more thing". Nie słowami pracownika M$, ale jednak oni to przygotowali w ten sposób.

Jeszcze trailer:

windomearl:
Chyba powoli można zacząć myśleć o sprzedaży xboxa. A już na pewno olać zakup kolejnego.

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Zielarz:
Kolejny może być mimo wszystko ciekawy, bo M$ chyba zamierza podejść do konsoli w sposób inny (bardziej pecetowy). Może to być coś ciekawego, szczególnie dla graczy core'owych. Niemniej Xbox jako marka raczej będzie tracił na znaczeniu, więc pewnie lepiej olać. Chyba, że jednak zrobią agresywny skok na streaming, ale nie wiem, czy ich na to stać. To jak uszczelniają Game Passa i zmieniają zasady raczej pokazuje, że chcą czerpać korzyści z tego co mają, a nie walczyć agresywnie o nowych klientów.

Moldar:
W piątek coś pokażą więcej, oby jakiś dłuższy gameplay. Samo założenie mi się podoba, wszystko fajnie wygląda, czuć ten feeling starych filmów, za co ogromny plus. FPP dla wielu kontrowersyjne, dla mnie świetna decyzja, indych w tpp mieliśmy już sporo, więc podoba mi się inne podejście do tematu. Co z tego wyjdzie, to klasycznie zobaczymy, liczę na udany tytuł i myślę o zakupie kolekcjonerki, ale pewnie finalnie sobie podaruję bo i tak nie zbieram tych wszystkich gadżetów od dawna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej