Prehistoria gen > Playstation Portable
Lumines
Don_Pedro:
Ja zdaje sobie sprawe, że Lumines to gra świetna ale raczej nie trafi do większego grona odbiorców.Patrzcie chociażby na Europejską premiere.Na półkach obok Lumines stanie Medievil, TOCA, Colin i kilka innych mocnych gier...Tłumy graczy właśnie do nich się dorwą...Powtórze jeszcze raz-Zdaje sobie sprawe, że Lumines to gra świetna!!!Może kiedyś mimo wszystko się na nią skusze...
Player01:
Don, ta gra juz trafila to wielkiego grona, wiekszosc posiadaczy PSP ma ta gre.
Miazga, ja mam legalna wersje, a ty powinienes sobie uswiadomic, ze po prostu cienias jestes :P.
Don_Pedro:
No to dzięki za uświadomienie...Niesądziłem, że taki sukces odniesie ta gra...ale napewno w pełni zasłużony 8) Czytałem, że gościowi, który stworzył Lumines potwornie podoba się PSP...No to spodziewajmy się chłopaki ostrego supportu z jego strony... :P A chłop wie co robi!!!
Miazga:
Wudi - http://www.neo-plus.pl/forum/viewtopic.php?t=2391 czyli ja jestem cienias, oni są cieniasy, a ty jesteś dobry. No spoko, jeśli to prawda co mówisz z tym wynikiem w tak krótkim czasie, to szacun. A jak nie to i tak szacun za umiejętność okłamywania (przede wszystkim) samego siebie. Ja bym nie umiał.
eot jeśli można...
Player01:
Jak przestanie deszcz padac, to nagram filmik jak nabijam punkciochy.
Godziny grania w Bust-a-Move (lub Puzzle Bobble jak kto woli), nie poszly na marne i sprawily, ze moja determinacja powoduje, budowanie ryzykownych gorek za ktore zbijam mnostwo punktow.
Piszac, ze nie gram dlugo, mam na mysli to, ze nie siedze przy grze przez kilka godzin masterujac wyniki. Wlaczam, rozgrywam partie lub dwie i wylaczam.
Moj rekord to narazie ponad 354 000, a skin ktory ostatnio odblokowalem nazywa sie Lights.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej