Prehistoria gen > Nintendo 64

Ulubione gry z N64 ^_^

<< < (2/5) > >>

POK:
Trochę tego było :)

Na pewno Mario, Zeldy (szczególnie Ocarina), Banjo, Goldeneye (multi na swoje czasy masakrowało :cool:), Diddy Kong Racing (świetna, choć chyba trochę niedoceniona gra), Lylat Wars, SW:Rogue Squadron, Turok (jedynka, bo dwójka była już gorsza, chociaż miała niezłe multi).

Wszystkie te gry świetnie wspominam i żadnej z nich nie dałbym mniej niż 9+/10. N64 może nie miało dużo gier, ale mnóstwo z nich to były prawdziwe hity.

juve26:
Starfox/Lylat Wars. Niby zwyczajny latajacy shooter, ale cos w sobie mialo :) Ale pamietam, ze na konsoli przejsc nie potrafiem, dopiero na emulatorze z opcja szybkiego savea sobie poradzilem :P
Goldeneye - genialny singiel, ale z jakiegos powodu nigdy nie przeszedlem [zacialem sie w ktorejs z misji].
A najdluzej gralem i najlepiej bawilem sie przy:
F-Zero X :cool:
Jedyna gra z tej serii, przy ktorej tyle czasu spedzilem. Po prostu genialne wyscigi :D Moc.
Mialem nawet wiekszosc rzeczy odblokowanych, ale chyba mi sie starczylo cierpliwosci przy pozniejszych wyzwaniach [jakis durny glitch, ze jak mialem zajebiscie duza predkosc, to mnie przy petli wywalalo poza trase :???:].

hanza:
Ciagnac dalej watek to nigdy wyscigow nie lubilem ,ale Mario Kart bardzo mi sie podobal :D

Kert:
Pamiętam, jak miałem ~naście lat i razem z kumplami szczerzyliśmy się od ucha do ucha, grając w te mega-miodne, na pozór dziecinne, wyścigi. Jednak wrażenia, jakie przeżyłem, gdy ujrzałem pierwszy raz w akcji Super Mario 64, przy pierwszym poruszeniu gałką w padzie, nic nie pobije. Duże wrażenie zrobił na mnie Turok, w którym pierwszy raz zetknąłem się, z tak szeroko wykorzystanymi, elementami platformowymi.

--- Cytat: juve26 w Lutego 09, 2009, 03:17:47 am ---[jakis durny glitch, ze jak mialem zajebiscie duza predkosc, to mnie przy petli wywalalo poza trase :???:].

--- Koniec cytatu ---
Podobne "jajca" występowały w Wipeout:Fusion na ps2, na trasie Mandrashee w trybie Zone, co było niesamowicie irytujące.

mateo:
Okaryna Czasu i Concer :) perły.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej