Prehistoria gen > GameBoy Advance
Jak wymienia się baterię w "kardridżu"
monio4:
Jeżeli to jest oryginalny kart do gba to nie może mieć baterii. jeżeli save nie działa to prawdopodobnie padł jakiś podzespół. Ale wydale mie się że save jest zapisywany w tym samym miejscu co gra właściwa czyli gra róznież nie powinna działać lub działać odpowiednio stabilnie. Postaraj się wymienić u sprzedawcy i powiedziec o co biega, jeżeli ci nie wymieni to masz bajera breloczek.
Ariello:
Ja raz kupiłem przez 'renomowany' (reklamy w pismach itp...) sklep internetowy Golden Suna 1, i po jakims czasie także sejw nie chciał działać...
Można sie czasem pociąć... :|
_Music:
Swoją drogą to niesamowite, że Renoma jeszcze działa na rynku- ile gierek od nich widziałem, to jeszcze nie spotkałem się by wysłali oryginał...
Bronx- a gość na aukcji zaznaczył że save nie działa? Jeśli nie, to odsyłaj mu gierke jak dostałeś i ma obowiązek zwrócić ci kasę. Ja już bym się do niego przejechał gdybym miał taką sytuację (jeszcze za bilet by musiał oddać).
setezer:
Nie chcę mi się wierzyć by oryginalny cart (napis na szynie) miał rozwalony cart. Słuchaj bronx, wydaję mi się, że źle zinterpretowałeś słowo "szyna":).
Poświęciłem się i siekłem na szybko foty:
Widzisz napis NINTENDO??? Tam w środku.
Kurna, tak myślałem że mi nie wyjdzie... NA NAKLEJCE przypatrz się dobrze w oryginale są wybite dwa numerki, na piratach ich nie ma.
Jeśli więc masz pirata wymień baterie, a jeśli oryginał zwracaj cart - nic już na to nie poradzisz (trzeba by podłubać dokladnie)
siudym:
--- Cytat: "setezer" ---wydaję mi się, że źle zinterpretowałeś słowo "szyna":).
--- Koniec cytatu ---
moze Kolejowa?
co do zdychających baterii w piratach to niestety prawda, wsadzaja tam stare lub marne i tanie baterie noname (chinskie) - jesli juz ktos ma takiego karta, niech leci do sklepu kupi dobrą markową bateryjke CR2032 i wymieni (lepiej wczesniej niz za jakis czas płakac nad straconym save...)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej