Past Gen > Multiplatformowe Past Gen

The Darkness 2

<< < (3/6) > >>

Ryo:
http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?event=now_playing_the_darkness_ii20120113&tag=topslot;thumb;1

dante0:

--- Cytat: Piter_neo w Października 28, 2011, 10:24:08 am ---Dopiero teraz zobaczyłem Darkness 2 i nie wierze jak mogli tak zjebać kontynuację. Cell shadeing? Komiksowa grafika? Komiksowy design? To wszystko na serio?

Jak mogli z ciemnej, klimatycznej, naturalistycznej gry zrobić taki badziew?

--- Koniec cytatu ---
Mnie najbardziej wkurwiają te punkty, które wpadają za każdą czynność, którą wykonamy. Rozumiem jeszcze w multi, ale kur** w singlu? Co to ma być? Kolejna gra, która oferuje ten zjebany system nagradzania za nic. Zabij kogoś 100 XP, zgaś lampę 50XP( :lol:) - ja pier**lę. 

piter86:
Demo dostępne do pobrania na Xbl (1.4GB) Na PC i PSN 24 stycznia.

--- Cytat: dante0 w Stycznia 14, 2012, 16:24:33 pm ---
--- Cytat: Piter_neo w Października 28, 2011, 10:24:08 am ---Dopiero teraz zobaczyłem Darkness 2 i nie wierze jak mogli tak zjebać kontynuację. Cell shadeing? Komiksowa grafika? Komiksowy design? To wszystko na serio?

Jak mogli z ciemnej, klimatycznej, naturalistycznej gry zrobić taki badziew?

--- Koniec cytatu ---
Mnie najbardziej wkurwiają te punkty, które wpadają za każdą czynność, którą wykonamy. Rozumiem jeszcze w multi, ale kur** w singlu? Co to ma być? Kolejna gra, która oferuje ten zjebany system nagradzania za nic. Zabij kogoś 100 XP, zgaś lampę 50XP( :lol:) - ja pier**lę. 

--- Koniec cytatu ---
Można to wyłączyć. Ogólnie demko zrobiło na mnie pozytywne wrażenie, a cel-shadingowa oprawa nadaje grze komiksowego uroku(choć mogłoby być ciut mroczniej).Nie jest to dla mnie must have, ale w przyszłości za rozsądną cenę rozważę zakup.

Solid Snake 1989:
Ja właśnie przeszedłem demko (z US Store)..gra mi skopała dupsko, jest zajebista, nie do końca kminię historię, bo grałem tylko w demo 1, ale jaram się jak Rzym za czasów Nerona.
Pójście w cel-shadeing mi w ogóle nie przeszkadza, akcje jakie można wyczyniać są super..no podoba mi się strasznie :)
jedynie z początku jest lekki chaos bo trzeba wyrobić sobie nawyk "osobnego" używania L1/L2 nie tak jak we większości strzelanek że L1 prawie ze jednocześnie z R1.
Aż mam ochotę sprawdzić 1.choć nie ma trofeów :(

Ryo:

--- Cytat: Solid Snake 1989 w Stycznia 25, 2012, 11:47:36 am ---Aż mam ochotę sprawdzić 1.choć nie ma trofeów :(

--- Koniec cytatu ---
:lol: Ludzie, do czego to dochodzi. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej