Inne > Nekrologi
Colin McRae [*]
Miazga:
A ja nie jestem obojętny na otaczającą mnie ch*jnie i jak mi się coś nie podoba to mówię o tym wprost. Jak ci się nie podoba to nie czytaj moich postów.
Hubi:
--- Cytat: Miazga w Września 17, 2007, 17:49:06 pm ---A ja nie jestem obojętny na otaczającą mnie ch*jnie i jak mi się coś nie podoba to mówię o tym wprost. Jak ci się nie podoba to nie czytaj moich postów.
--- Koniec cytatu ---
Ale czy aż tak bardzo Cię to boli, że musisz się podzielić tym z całym forum, wyklinając przy tym ludzi którzy na forum lub gg dają w opisie świeczki? Wystarczy to zignorować i masz po problemie.
Poza tym- dla niektórych to smutna wiadomość i można w tym temacie np. porozmawiać o Colinie McRae.
Miazga:
--- Cytuj ---Ale czy aż tak bardzo Cię to boli, że musisz się podzielić tym z całym forum, wyklinając przy tym ludzi którzy na forum lub gg dają w opisie świeczki?
--- Koniec cytatu ---
Boli mnie nawet bardziej.
--- Cytuj ---Poza tym- dla niektórych to smutna wiadomość i można w tym temacie np. porozmawiać o Colinie McRae.
--- Koniec cytatu ---
no tak, nie pomyślałem o tym w ten sposób - jakiż głupi byłem. Ok, zwracam honor, temat faktycznie jest super, a śmierć Colina trendy. Co mi tam, też zapale świeczke!
[']
Kurde, fajowsko było. No to jeszcze raz!
[']
Wiiiiii!!
[']
Iras:
Miazga, zapaliłeś trzy świeczki - o trzy więcej, niż cała reszta forum razem wzięta.
Czujesz się teraz cool?
A Colin, przez całą serię gier wyścigowych, chyba zasłużył, żeby na forum o grach o nim napisać :?
Miazga:
--- Cytat: Iras w Września 17, 2007, 18:33:09 pm ---Miazga, zapaliłeś trzy świeczki - o trzy więcej, niż cała reszta forum razem wzięta.
Czujesz się teraz cool?
--- Koniec cytatu ---
I to jak. Przecież po to je zapaliłem, nie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej