Prehistoria gen > PlayStation 2

Persona 4, czyli z Demonami na Wies

<< < (3/10) > >>

_Music:
Mając trochę czasu, przeanalizowałem trochę trailer P4 i ciekawe rzeczy się nasunęły.
Jaka będzie funkcja okularów? Można zauważyć że wszyscy je noszą podczas starć, a w normalny dzień sa one zbędne.

W jednej scenie, widać "złą wersję" jednego z członków naszej drużyny (niedobra wersja jest bez okularów)- jakieś elementy z tym związane ściągnięte z Persony2?

Wykonanie samych person jest szczegółowe i dokładne- jedyny mankament P3 zostaje poprawiony. Prosimy o jeszcze więcej social linków i bardziej rozbudować system, a będzie gra idealna. 

Znowu będę czekał na tą gierkę jak furiat jakiś- wersja USA ma wyjść niby na koniec tego roku, żadnych wieści o wersji pal. Jeszcze.

Castor Krieg:
Premiera w USA 9 grudnia.  :D

_Music:
Czyli u nas zapewne w połowie roku 2009, tak jak się spodziewano.
Mam jeszcze nadzieję że fes u nas wyjdzie.
W sumie te dwa tytuły powstrzymują mnie przed sprzedażą ps2 i zakupem ps3.

ki_ki:
Od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem owej gry, postaram się przybliżyć moje wrażenia  :eek:

O fabule ciężko co kol wiek powiedzieć z takiej przyczyny ze posiadam wersje z krzaczkami, jednak sprobuje coś skrobnąć z tych istotniejszych rzeczy, które można zauważyć gołym okiem. No więc początek gry jest dość banalny, student przyjeżdża sobie na prowincjonalną wieś, jak można zauważyć dość szybko oswaja się z nowym otoczeniem. Jest jednak mały szkopuł, w miasteczku zaczynają się dziać dość dziwne rzeczy etc, jedne z nich są dość częste morderstwa. Naszego studenta nękają  halucynacje, wręcz stające się rzeczywistością, postanawia jednak odkryć co za nimi stoi, szybko zaś się orientuje ze istnieje świat równoległy do jego. Do omawianego prze zemnie świata przechodzimy przez TV.

--- Cytuj ---Mając trochę czasu, przeanalizowałem trochę trailer P4 i ciekawe rzeczy się nasunęły.
Jaka będzie funkcja okularów? Można zauważyć że wszyscy je noszą podczas starć, a w normalny dzień sa one zbędne.
--- Koniec cytatu ---
Okulary pomagają dostrzec naszemu członkowi drużyny świat który jest opętany przez demony, osoby nie posiadające okularów widzą wszystko tak jakby za mgłą, niestety patent nic nie wnoszący do gry.

--- Cytuj ---W jednej scenie, widać "złą wersję" jednego z członków naszej drużyny (niedobra wersja jest bez okularów)- jakieś elementy z tym związane ściągnięte z Persony2?
--- Koniec cytatu ---
Z tego co zaobserwowałem, jest to przemiana demona w członka naszej drużyny, po z klepaniu go dana osoba dostaje swoją personę, możliwe ze jest to sprawdzenie czy nasza drużyna jest w stanie przezwyciężyć swoje koszmary, nie wiem jak się ma to z dalszym rozwojem fabuły.

Gdybyście mieli jeszcze jakieś pytania to piszczcie, postaram się na nie odpowiedzieć  :o

Seto:

--- Cytat: _Music w Lipca 09, 2008, 11:32:16 am ---Czyli u nas zapewne w połowie roku 2009, tak jak się spodziewano.
Mam jeszcze nadzieję że fes u nas wyjdzie.
W sumie te dwa tytuły powstrzymują mnie przed sprzedażą ps2 i zakupem ps3.

--- Koniec cytatu ---

Premierę w Europie zapowiedziano na 17 października [klik].
Kto wie kiedy w Polsce... Jeśli nie trafi do sklepów, to na pewno pojawi się na allegro.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej