Past Gen > PlayStation 3

Gran Turismo 5 Kierownice

(1/234) > >>

adriano:

--- Cytat: MrArt-PL w Września 18, 2010, 12:35:49 pm ---
--- Cytat: adriano w Września 18, 2010, 12:25:57 pm ---
--- Cytat: gawi w Września 18, 2010, 12:23:22 pm ---Co sądzicie o kierownicy G27 ? Cena troche zabija, w MM 1700 zł. Jak się ma ta kiera do G25, która jest 900 zł tańsza?

--- Koniec cytatu ---
G27 można kupić już za 1100PLN i jest to G25+

--- Koniec cytatu ---
G27 to ferrari wśród kierownic-polecam naprawde :lol:

--- Koniec cytatu ---

W przyszłym roku pewnie zmienię na G27 - do tego czasu sprzęt powinien stanieć.
W tej chwili patrząc na stosunek cena/jakość najlepszym wyborem jest DF GT - za 350PLN dostajemy dobrej jakości kółko...

MrArt-PL:

--- Cytat: adriano w Września 18, 2010, 13:04:20 pm ---
--- Cytat: MrArt-PL w Września 18, 2010, 12:35:49 pm ---
--- Cytat: adriano w Września 18, 2010, 12:25:57 pm ---
--- Cytat: gawi w Września 18, 2010, 12:23:22 pm ---Co sądzicie o kierownicy G27 ? Cena troche zabija, w MM 1700 zł. Jak się ma ta kiera do G25, która jest 900 zł tańsza?

--- Koniec cytatu ---
G27 można kupić już za 1100PLN i jest to G25+

--- Koniec cytatu ---
G27 to ferrari wśród kierownic-polecam naprawde :lol:

--- Koniec cytatu ---

W przyszłym roku pewnie zmienię na G27 - do tego czasu sprzęt powinien stanieć.
W tej chwili patrząc na stosunek cena/jakość najlepszym wyborem jest DF GT - za 350PLN dostajemy dobrej jakości kółko...

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie tak jest,ja męczyłem DFGT przez 6 miechów i byłem zadowolony,potem udało mi się okazyjnie nabyć G27 od znajomego więc DFGT poszła na aukcje

pawel_k:
ja bym nie skreślał tej kierownicy - http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=151&PlatformID=5

Niewiele droższa od DFGT, wykonanie o niebo lepsze, a z wad to można wymienić tylko mniejszy obrót - zamiast 900 stopni jest z tego co pamiętam 270 stopni. Chociaż z drugiej strony nie musi być to wada.
Tyle że w przypadku Logitech mamy pewność pełnej współpracy i doskonałego wsparcia w GT5 (w końcu DFGT jest robiona pod GT5), ta kiera Thrustmastera jest na razie zagadką. Na 100% będzie współpracowała z grą, pytanie tylko czy w mniejszym czy większym stopni - jak obsługa nie będzie ustępowała kierownicom Logitecha to jestem w stanie zamienić mojego DFGT na właśnie na tą kierownicę :)

lupinator:
Panowie siedzący w temacie racingowego sprzętu - pochwalcie się również znajomością foteli. Z chęcią zainwestowałbym w przyszłości w jakieś koło, ale przy biurku trochę mija się to z celem.

szafa:
Fotele? Taki, który jest wygodny:) Ja do swojego homemade stojaka kupiłem fotel za 30 złotych z pierwszego lepszego szrotu. Sprawuje sie znakomicie:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej