Past Gen > Wii U

Nintendo NX

<< < (145/146) > >>

Wojtq:
Wszystkie ploty się spełniły, więc pozostaję równo podekscytowany jak byłem wcześniej (czyt. bardzo). Niech sobie będzie zacofana wobec PS4/XO, ale trzymam kciuki, że nadrobi to fantastycznymi grami na wyłączność i zapewni bogatą bibliotekę gier z poprzednich konsol Niny. Developerzy zewnętrzni pewnie ograniczą się do portów, ale i z nich będę zadowolony, mogąc pograć w dany tytuł na konsoli przenośnej.

Lem++:

--- Cytat: Mrocz w Października 20, 2016, 16:38:26 pm ---
--- Cytat: Lem++ w Października 20, 2016, 16:33:34 pm ---Nintendo Switch... to PS4 :)

--- Koniec cytatu ---

? szczerze to nie kumam :D

--- Koniec cytatu ---
Nie wyszedl mi zart nooo... :(

Na zdjeciach plastik wydaje sie slabej jakosci :/ No i ta "nozka" faktycznie odpadnie baaardzo szybko. Ale podoba mi sie ta konsolka w opor :D Ciekaw jak dlugo bedzie bateria trzymac bo wydaje mi sie ze to jest kluczowe :D

Iras:

--- Cytat: Wojtq w Października 20, 2016, 19:00:05 pm ---Wszystkie ploty się spełniły, więc pozostaję równo podekscytowany jak byłem wcześniej (czyt. bardzo). Niech sobie będzie zacofana wobec PS4/XO, ale trzymam kciuki, że nadrobi to fantastycznymi grami na wyłączność i zapewni bogatą bibliotekę gier z poprzednich konsol Niny. Developerzy zewnętrzni pewnie ograniczą się do portów, ale i z nich będę zadowolony, mogąc pograć w dany tytuł na konsoli przenośnej.

--- Koniec cytatu ---

Portów gier z poprzedniej generacji, bo chyba nie spodziewasz się Battlefield 1 i Red Dead Redemption 2 na tegrze  :lol:

Gry na wyłączność można wymienić już teraz - Mario, Mario Kart, Paper Mario, Super Duper Mario, New Super Duper Mario i może kiedyś jakaś Zelda. Słowem bogactwo jak to zwykle u Nintedno.

Mnichu:
Zapomniałeś o Mario Party 1000

Wojtq:

--- Cytat: Iras w Października 20, 2016, 19:19:25 pm ---Portów gier z poprzedniej generacji, bo chyba nie spodziewasz się Battlefield 1 i Red Dead Redemption 2 na tegrze  :lol:

--- Koniec cytatu ---
Łehehehehehe.  :lol: :lol: :lol:

Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Nie wiem czego się spodziewać, nie wiem co to tegra i mam to w d*pie.

Liczę po prostu na ciekawe giery. Nintendo potrafi o nie zadbać, nawet wśród 3rd Party (patrz Bayonetta 2), ale tylko muszą się postarać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej