Prehistoria gen > Mobile
Pokemon GO
el becetol:
Gierka jest aktualnie popularniejsza od Twittera i Tindera więc może warto zapodać temat? Gra ktoś? Warto ominąć blokadę naszego kraju i ulec internetowemu popierdoleniu?
Jakby ktoś żył pod kamieniem, to jest to gra AR na mobile, w której łapiesz Pokemony w prawdziwym świecie:
Ja chyba na dniach się przełamię i też zainstaluje.
PS. to GO w nazwie gry to hołd dla naszego forum.
jay jay:
myślałem, że kolejny temat o leszke :lol:
Lem++:
Ja chce jutro zaczac lapac Pokemony :D HYPE mam okrutny i mysle, ze apka bedzie idealnym uzupelnieniem snapa :P Oficjalna premiera w Polsce ponoc ma byc 30 lipca, ale najchetniej zagralbym juz teraz. Jak omine blokade dla Polski to jak bedzie wygladac mapa? I czy jak sciagne juz tego 30 lipca oficjalna dla polski to usunie mi konto i bede musial zaczynac od nowa?
Kert:
Ciekawy jestem statystyk dotyczących wypadków i śmierci spowodowanych przez tę gierkę :lol: Gdzieś już dało się przeczytać, że ludzie powodowali wypadki komunikacyjne i strzelali sobie samobója np. spadając z wysokości lub wchodząc pod samochód w imię szału Gotta catch'em all.
Ponadto, ponoć najlepsze poki są do zebrania w dzielnicach meksykańskich gangów narkotykowych, w brazylijskich slumsach, a najbardziej rzadkie gatunki na dnie Rowu Mariańskiego i na mitycznych wyżynach za górami Rockefellera na Antarktydzie.
Lem++:
Mam Charmandera, ide szukac Pokestopa :D Zobaczymy czy sie gierka przyjmie na dluzej czy mi sie znudzi po dniu :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej