Current Gen > PlayStation 5

Gran Turismo 7

<< < (35/35)

RyoHazuki:
Nikt jeszcze nie wspominał, to uczynię to z radością.
Wraz z premierą PSVR2 GT7 będzie można ograć na goglach. Nie wiem tylko czy jakieś konkretne wyścigi, nową vr kampanię czy całość. Czekam!

sieq:

--- Cytat: RyoHazuki w Stycznia 10, 2023, 18:28:11 pm ---Nikt jeszcze nie wspominał, to uczynię to z radością.
Wraz z premierą PSVR2 GT7 będzie można ograć na goglach. Nie wiem tylko czy jakieś konkretne wyścigi, nową vr kampanię czy całość. Czekam!

--- Koniec cytatu ---
bedzie wyscig demo 4 auta na torze  :lol:

RyoHazuki:

--- Cytat: sieq w Stycznia 22, 2023, 13:04:32 pm ---
--- Cytat: RyoHazuki w Stycznia 10, 2023, 18:28:11 pm ---Nikt jeszcze nie wspominał, to uczynię to z radością.

--- Koniec cytatu ---
bedzie wyscig demo 4 auta na torze  :lol:

--- Koniec cytatu ---
Cała gra w vr. Potwierdzili kilka dni temu.

Sylvan Wielki:
Pograłem nieco w VR. Widok z wnętrza robi piorunujące wrażenie.  :o Obraz (szczególnie dalszy plan) jest przy tym znacznie lepszy, niż w przypadku DcVR. Przy GT spędziłem z 80 godzi. Znakomita gra. Dzięki VR będę jeszcze nieraz gościem na torach w tej produkcji.

andryush:
Jest rewolucja.!

https://youtu.be/sN3Qq25ODFc?si=Jw65GUCNnvhF8vML

Pojeździłem dobrych kilka godzin, nowa fizyka to duży krok w kierunku prawdziwego sima. Nowy ffb, zupełnie nowy, niemający wiele wspólnego z poprzednim to bomba, feeling jest już znacznie bliżej ACC niż starego Gran Turismo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej