Prehistoria gen > GameCube
The Legend of Zelda: Twilight Princess
siudym:
no coś ty!! fable i zelda...
nie porownuj FABLE do ZELDY. Zelda zawsze bedzie rewelacyjna, zawsze była i jest. Jak Zelda zejdzie na psy to podziekuje już nintendo - ale tak sie nie stanie.
setezer:
Fable była wielką niewiadomą, bajeczne zapowiedzi gostka, który w branży gier video AŻ tak dużo nie zrobił. Black&White fakt fajna gra, ale nie przesadzajmy.
Resident Evil 4 też zapowiadał się bajecznie, ale nie tak jak Fable - wyglądał realnie, a Baśń jakby z kosmosu.
Czy Nintendo kiedyś zawiodło fanów wypuszczając beznadziejnego Mariana czy Zeldę? Nowe legendy na 10000% nie dostaną noty niższej niż 9. To jest pewne, ale jak będzie wyżej?
Grafika jest konkretna, nawsadzali tych trójkątów (polygony;) gdzie się da. Tekstury nie domagają, ale ogólnie jest na 8 może 9. Nintendo ma jeszcze pół roku czasu, więc bez paniki. O oprawę nie ma co się bać, gorzej mnie nękają koszmary o wtórności. Siudym AŻ tak się nie jaraj. Nie wątpie, że jesteś prawdziwym fanem zeld i nintendo, ale takimi gadkami pokazujesz jak jesteś ślepy (tzn. pewnie nie jesteś, ale nie przesadzaj z optymizmem). Ufff
Player01:
Setezerowi gratulujemy..... znajomosci historii gier komputerowych.
setezer:
Że niby co? Sarkazm czy na poważnie playerzezirołan? Echee
Player01:
No powaga , mozesz byc szczesliwy i dumny z siebie. Ja jestem :wink: .
Hint: przestudiuj historie ewolucji gier komputerowych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej