GameOnly > Sugestie, propozycje i opinie

Ostrzeżenia

(1/32) > >>

Tarniak:
[UPDATE] 13 sierpień 2005 - jako, że mało kto pamiętał o moich urodzinach, zrobie sobie prezent i dam ostrzeżenia :wink: (żarcik, to nie za to)

[UPDATE2] 13 sierpień 2005 - wudi & siudym

Założyłem ten temat tymczasowo, żeby ci którzy je dostali mogli zweryfikować i ewentualnie napisać do mnie pmke lub w przypadku zbytniej ekscytacji, do rzecznika praw dziecka.

dcf - bluzgi na userów || sprawa wyjaśniona [1]
Don_Pedro - Ciągłe bluzgi i nie zastosowanie się do poleceń zmiany po prośbie tematu; pomimo próśb wciąż dyskutował na temat sexu z wirtualnymi babkami [2]
Shadowek - bluzgi i jednowyrazowe posty. [1]
sambady - bluzgi once again [1]
soolars - podanie linka do strony z gołymi (to jeszcze przejdzie) facetami/gejami (to już nie :roll:  :shock: ) [1]
bzdurak - trzy posty w tym 2 to spam i bluzgi :roll: [2]
Torqe - za bluzg: "Nonsens to ma twoja starsza na drugie cfaniaczku" (ja tam bym ci od razu bana dał jakby to do mnie było :wink:) [1]
Lodzik:) - pisze z tego samego IP co Don_Pedro więc zarzuty wobec jednego, o skończenie offtopa, dotyczą i jego [1]
Wudi/Player01 - za sprowokowanie nieprzyjemnej wymiany zdań [1]
siudym - za niezbyt przyjemne słownictwo względem Wudiego [1]

Temat jest po to abyście mogli sie dowiedzieć za co dostajecie ostrzeżenia. I jeszcze jedno, ja nie daje banów, bo nie mam takiego zamiaru, daje tylko znać "górze" kto przegina właśnie dzięki ostrzeżeniom,

lewik:
Za 3 ostrzezenia ban jest automatyczny.

Player01:
Konkretnie, ale ja wciaz sie zastanawiam kto ci dal moda :roll:.
Keep up the good work :wink: .

lewik:
Ja.

Tarniak:

--- Cytat: "Player01" ---Konkretnie, ale ja wciaz sie zastanawiam kto ci dal moda :roll:.
Keep up the good work :wink: .
--- Koniec cytatu ---

No patrz, odziwo nie masz żadnego ostrzeżenia. Dobry ze mnie mod, prawda :wink:?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej