Prehistoria gen > Playstation Portable
lupinator:
Mam taką prośbę :) moze mi ktos powiedziec co musze zrobic aby moje PSP działało z grami online? (np. GTA:LCS)
Master_666:
:? Pytania zbytnio nie rozumiem. Poprostu działa sobie online i już. Chociarz zbytnio niewiem.:P
Castor Krieg:
--- Cytat: "Master_666" ---:? Pytania zbytnio nie rozumiem. Poprostu działa sobie online i już. Chociarz zbytnio niewiem.:P
--- Koniec cytatu ---
Pojechałeś z tym, pwnage. Mu chyba chodziło jak zrobić, aby dało się grać online. W tym momencie to X-Link Kai albo XBC. Wie ktoś może czy sieć Wi-Fi od PSP działa tak jak net tzn. siadam sobie w hotspocie i szpilam z graczem z drugiego końca Europy?
blancjaone:
Jesli dobrze zrozumialem pytanie, to odpowiedz brzmi TAK.
Lupi - wystarczylo poszukac...
Potrzebna jest ci karta Wi-Fi (od 60 zl ) wspolpracujaca z PSP. Do tego w przypadku niektorych gier Xlink Kai. GTA:LCS chyba samo obsluguje multiplayer.
Gdy masz juz co potrzeba, udostepniasz polaczenie przez PC i grasz... to wszystko. Po szczegoly konfiguracji zajrzyj na skizo.org
klausa:
--- Cytat: "Castor Krieg" ---
--- Cytat: "Master_666" ---:? Pytania zbytnio nie rozumiem. Poprostu działa sobie online i już. Chociarz zbytnio niewiem.:P
--- Koniec cytatu ---
Pojechałeś z tym, pwnage. Mu chyba chodziło jak zrobić, aby dało się grać online. W tym momencie to X-Link Kai albo XBC. Wie ktoś może czy sieć Wi-Fi od PSP działa tak jak net tzn. siadam sobie w hotspocie i szpilam z graczem z drugiego końca Europy?
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli gra ma tryb Infrastructure to owszem, ale AFAIK nie ma takiej gry.
I Master_666 ma rację, po prostu, przesuwasz suwak od Wi-Fi w pozycję on, wyszukujesz konsolkę w okolicy i grasz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej