Prehistoria gen > Xbox

NBA Live 2004

(1/1)

Matrix:
Jest na tym forum jakiś fan koszykówki czy ligi NBA? Jak Wam się spodobała kolejna (z 15? :twisted:) odłsona Live'a? Gram już 11 godzin i nadal mam ochotę sięgać po ten tyłuł - najlepsza w tego rodzaju grach muzyka oraz grafika robi swoje. Soundtrack wymiata, często włączam grę tylko po to, aby go posłuchać. Gdyby nie zwolnienia anmiacji przy nawrotach kamery grafika byłaby na "9-". Fajnym rozwiązaniem wpływającym na gameplay jest rodzielenie przycisków odpowiedzialnych za rzuty - B wykonujemy zwykły rzut, X lay-up, a Y naskok na nogi. No i ta świetna animacja koszykarzy (mogliby tylko wolniej przebierać nogami).

saunter:
Jestem fanem gry o koszu, ale NBA 2k3. Rewelacja, kocham sesyjki w NBA a zaczelo mi sie od DC (2K2)

Jędrek:
ESPN NBA kroluje na TV 29 calowym :) W ostatniego kosza w jakiego gralem od EAS to odslona nr 2001. Od tamtej chwili nie kupuje, ani nie gram w NBA od EAS.

Matrix:

--- Cytat: "Jędrek" ---ESPN NBA kroluje na TV 29 calowym :) W ostatniego kosza w jakiego gralem od EAS to odslona nr 2001. Od tamtej chwili nie kupuje, ani nie gram w NBA od EAS.
--- Koniec cytatu ---

Chcesz powiedzieć, że obraz jest wyraźniejszy? Bo u mnie na 21 calowym to grafika w ESPN taka sobie - sprane kolory, ciemnia na hali, niska rozdziałka... Ale twarze postaci rządzą! :twisted:

Jędrek:
Chce powiedziec ze obraz jest bardzo wyrazny. I w ta gre tylko na takim TV.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej