Prehistoria gen > Playstation Portable

Tales of Eternia - wreszcie masakryczny jRPG na PSP!!!

<< < (2/3) > >>

Gregory:
Tak właśnie dzisiaj dorwałem się do tej gierki. Grafika 2d wygląda superowo... Pograłem jak na razie 2h i obecnie jestem w  Mitche - akademickim miasteczku. Udało mi się zdobyć tytuł NAMCO Teacher;-) Jeszcze nie do końca ogarniam system walki ale do wszystkiego się dojdzie...
Co mi się bardzo podoba to to że w grze praktycznie nie istnieją loadingi - jednak można;-)

_ReD_:
Tym razem to ja wam zazdroszcze bo u mnie tej gierki jeszcze nie ma, ba, nawet nie ma podanej daty premiery w USA:(

Jak bym mial ta gre to napewno nie obeszlo by sie to bez echa, no wiecie, pelno screenow, masa info itd. itp (tak jak ze Splinter Cell i Syphon Filter) moglbym to robic z kazda gierka, ewentualnie z kazda lepsza gierka, ale wtedy pewnie bym dostal po du*** od modow za zakladanie tylu tematow hehe, tym bardziej ze ostanio na forum w tematach PSP straszna cisza, nikt sie nie udziela, moze ze 4 osoby, a naprawde szkoda. Dla mnie ta konsolka z dnia nadzien coraz bardziej nabiera powera, wychodzi coraz wiecej gier, a co najwazniejsze, coraz lepszych.

Greg:
jezeli chcesz to mozemy sie jakos dogadac z zamiana za tego Talesa :)

_ReD_:
Greg, a co by cie interesowalo, jaka gra? ehehhe pewnie MGA2 :)

Greg:
nie, po MGA mam dosc tej serii
Syphon Filter

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej