Prehistoria gen > PlayStation 2
Silent Hill 4
Mielu:
Na sieci pojawił się filmik z Silent Hill 4: The Room i jest absolutnie morderczy (dosłownie za chwilę pojawi się link na GO w newsach). Obejrzyjcie i cieszcie się. Wydaje się, że jednak ta część SH nie zostanie skaszaniona i będzie o niebo lepsza od trójki, ale nie wyrokujmy po jednym filmiku. Mówcie co myślicie :twisted:
Miazga:
Trailer SH4=OsZkUrWaJeGoMaĆ :shock: Naprawdę zrył mi beret! Takiej schizy dawno nie było! Zapowiada się niezwykl ciekawy pojedynek SH4 vs. Forbiden Sirens :D Po tym, co obejrzałem, to bardziej stawiam na SH. Ta gra to będzie CIOS. Zresztą tak samo jak Sreny. Ahh... chyba trza już będzie oszczędzać na pobyt w zakładzie psychiarycznym, bo mój mózg może tego nie przetrwać :D (w sumie bardzo dobrze, kupie se nowy :P)
A RE4 moim zdaniem wcale tak rewelacyjnie nie wygląda, a i pewnikiem sama gra będzie biedna tak jak jej poprzednicy z tej serii :neutral: Dla mnie RE sie nie liczy.
gruby:
Ja obejrzałem traielr i powiem tylko wow. Dziękuję. Mielu, a to była wersja na X, Ps2, czy one mają byc identyczne?
Tokar_Sama:
Napisalem to juz w innym topicu,ale co tam.Raz sie zyje,wiec powtorze-jest wiecej niz dobrze.Przy ogladaniu trailera mrowy same wskakuja na plecy.Czekam z wywieszonym jezorem
B4rb:
Najbardziej klimatyczny trailer Silent Hillowy jaki w życiu dane mi było obaczyć o_O Rozdziaw gęby był większy niż przy zobaczeniu fotki pikiego :lol: :lol: :lol: Ta gra zarządzi, jeśli klimat wróci z dwójki/jedynki i nie będzie klonem bez rozwalających zagrań/patentów :>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej