Prehistoria gen > Xbox

Czy warto?

(1/4) > >>

Sztajniec:
Zawsze chciałem zagrać w takie tytuły jak Halo, Ninja Gaiden, Jade Empire, Unreal Championship, NFS MW ( u mnie na PC się przycinał :oops: ), PGR, Doom 3 (patrz NFS :cry:  ), Fable, DOA, Forza... i masę innych gier. Ostatnio widziałem kilka ciekawych ofert (chociażby na allegro) no i troszkę się napaliłem ;) Co prawda zbieram już fundusze na 360 (choć jak narazie jest tego bardzo mało) i mam PS2 na które pozostała jeszcze masa hitów do , ekhm - zaliczenia, ale takie propozycje wydają się kuszące.
Dlatego pytam Was, drodzy koledzy/koleżanki - czy opłaca się jeszcze kupić X-Klocka?

xelloss:
Pewnie, że tak! Jak nie masz funduszy na 360, to w sumie warto kupić X1, zwłaszcza że gry tańsze.
Ja bym polecił wraz z klocem zaopatrzyć się w następujące gry:
Halo, Rallisport Challenge 2 (najlepsze wyścigi!), Jet Set Radio Future, Oddworld Stranger's Wrath, Star Wars Knights of the Old Republic, Psychonauts, jakiegoś Splinter Cella i Shenmue 2 jeśli nie grałeś na DC.
Bardzo różnorodne tytuły i każdy z nich oferuje masę, masę grywalności.

Gomez:
Zawsze sie oplaca kupić każdą konsole ktorej nie mamy(nie mówie tu o PS3 czy 360 ze względów ekonomicznych :wink: ), tylko musisz zdecydować czy chcesz sie rozdrabniać na kilka platform czy mieć jedną i mnóstwo gier na nią,ja jestem zwolenikiem tej drugiej opcji.Zależy też czy grasz na orginałach czy na piratach jeśli kradniesz to możesz mieć dużo konsol i gier do nich.

Martinex 2017:
Ja polecam X1 dla samego XBMC:) i dużo dobrych gier.

Hubi:
Warto! Halo w multiplayerze daje nieskonczona zabawe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej