Current Gen > PeCetowa enklawa
Poważne rozmowy o PeCetach i wszystkim co z nimi związane
Stalker:
Jesli chodzi o testy , to radze odwiedzic www.benchmark.pl . Fajny temat :smile:
LoNdEk:
--- Cytat: Mikes w Sierpnia 05, 2008, 21:16:01 pm ---Nienawidze pc. Jest to głupi, powolny, cholernie problematyczny, męczący, wkurwiający, <wstaw inne, podobne> sprzęt. Mam go tylko do internetu, granie to absolutna katorga. Nie mogę się doczekać jak rynek gier PC umrze. A umiera powoli.
--- Koniec cytatu ---
hhheehee...ale dlaczego tak nie lubisz PC, ja sie na PeCetach wychwalem, ich uzywan do pracy...do grania tez PC nie uzywam, ale mimo wszystko sie bardzo przydaje...
deek:
ja teraz mam zamiar zakupić redeonka hd 4850 ,generalnie ludzi mi polecają tą karte zamiast gf 8800GT.
LoNdEk:
--- Cytat: deek w Sierpnia 05, 2008, 21:48:05 pm ---ja teraz mam zamiar zakupić redeonka hd 4850 ,generalnie ludzi mi polecają tą karte zamiast gf 8800GT.
--- Koniec cytatu ---
ja zawsze bardziej cenilem ATI niz Nvidie, a procki zazwyczaj AMD, choc teraz mam podkreconego Pentiuma z serii D z nr. 805 (normalnie 2,7Ghz u mnie smiga 3,3Ghz i jest stabilny na seryjnym chlodzeniu)
Snake_Plissken:
--- Cytat: LoNdEk w Sierpnia 05, 2008, 22:30:08 pm ---ja zawsze bardziej cenilem ATI niz Nvidie, a procki zazwyczaj AMD, choc teraz mam podkreconego Pentiuma z serii D z nr. 805 (normalnie 2,7Ghz u mnie smiga 3,3Ghz i jest stabilny na seryjnym chlodzeniu)
--- Koniec cytatu ---
Ja wolę Nvidie, w sumie to z przyzwyczajenia, bo odkąd pamiętam, zawsze miałem ich kartę graficzną w kompie, począwszy od Riva TNT2, przez GeForce 2 MX 400 aż do GF6600GT. Mój kuzyn posiadał karty ATI, ale często miał problemy z grami (błędy w grafice, bądź brak obrazu), ale teraz na pewno nie ma już takich sytuacji.
Też używam AMD, a to głównie ze względu na to, że były tańsze od Intela. Obecnie zaczynam rozmyślać nad moedrnizajcą PC i zamiast nowego, dwurdzeniowego AMD wsadzić Intel Core 2 Duo.
No chyba, że polecacie inny dobry procesor, w dobrej cenie (czyt. do 450 zł ;)). Kartę myślę, że wezmę GF8800GT. Mam jeszcze problem z wyborem płyty głównej, jest tego zatrzęsienie, a nie chce mi się przeglądać ofert i porównywać ich. ;)
Wie ktoś jaka jest bardzo dobra pod procesor AMD lub Intel? :-P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej