Prehistoria gen > PlayStation
Problem z dzwiekiem
svonston:
Zakupilem PSXa by pograc w kilka tytulow, ale napotkalem pewien problem. Dzis przyszla mi konsola, ale po podlaczeniu "pierdzi". Wszystko jest fajnie, dziala, obraz jest, ale slychac takie typowe dla "zlego" ustawienia kanalu. Na innym tv bede mogl sprawdzic dopiero wieczorem, wiec mam pytanie: moze byc to wina zepsutej konsoli czy raczej moj tv cos nie za bardzo wspolgra z konsola?
Ryo:
--- Cytat: svonston w Stycznia 23, 2009, 12:15:20 pm ---Zakupilem PSXa by pograc w kilka tytulow, ale napotkalem pewien problem. Dzis przyszla mi konsola, ale po podlaczeniu "pierdzi". Wszystko jest fajnie, dziala, obraz jest, ale slychac takie typowe dla "zlego" ustawienia kanalu. Na innym tv bede mogl sprawdzic dopiero wieczorem, wiec mam pytanie: moze byc to wina zepsutej konsoli czy raczej moj tv cos nie za bardzo wspolgra z konsola?
--- Koniec cytatu ---
Raczej wina TV (złego kanału) albo kabla. Jaki masz kabel? Odpalałeś konsolę na AV?
svonston:
--- Cytat: Ryo w Stycznia 23, 2009, 12:24:48 pm ---Jaki masz kabel?
--- Koniec cytatu ---
Kabel z jednej strony wyglada tak:
Zas z drugiej tak:
Kanal jest raczej dobry, poniewaz przelecialem wszystkie po kolei i tylko na tym obraz jest ostry, no ale jest owe pierdzenie.
--- Cytat: Ryo w Stycznia 23, 2009, 12:24:48 pm ---Odpalałeś konsolę na AV?
--- Koniec cytatu ---
?
GenzoChan:
Miałem tak w przypadku jakiejś Segi starej, która również łączyła się z tv za pomocą kabla RF. Obraz był ok, ale dźwięk pierdział i pierdział. Moim zdaniem zainwestuj w kabel z czinczami, problem z dźwiękiem powinien zniknąć
svonston:
Czyli mam wystawic pozytywny komentarz odnosnie tej aukcji? :f
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej