Prehistoria gen > Xbox
Halo 2
Kresq:
Tak BTW, NarutO:), dopiero teraz odkryłeś istnienie HALO, czy jak :twisted: :?:
A HALO 2 na pewno będzie lepsze- nie ma bata 8) 8) 8)
NarutO:):
halo juz dawno temu odkrylem jak tylko recka w gazecie sie pojawiła przeczytałem z 5 razy ... zamazyłem o XBOX'ie lecz pozniej usłyszałem bądz znalazłem na necie nowinke odnosnie halo na PC, dotarłem do źródła ... zakochałem sie bez reszty w HALO młuciłem i młuciłem (dalej młuce), a w chwili gdy nadazyła sie pierwsza okazja zmarnowałem ją kupując dla FFX ,PS2-jke. potem sprzedalem pleja i kupilem przertobionego i potem jeszcze raz ... lecz znow mnie naszła chęc nabycia XBOXA więc sprzedałem telefon Nec e313 i torszke sianaka i bede miał X-pudełko moze nawet jush w Srode!!
więc moja przygoda z Halo jest inna iz wszystkich a z powodu iz wychodzi HALO2 mam jeszcze większą motywacje by nabyć własnie XBOXA a nie GaCka
a o Halo raczej wczoraj sie niedowiedziłęm :)
NAWRÓCIŁEM SIE
moj nick to SEPH zapamiętaj !!
Kresq:
Przygoda jak "wyprawa robinson" tudzież inny "agent" normalnie :shock: ... Widzę, że nieźle "młuciłeś" (młóciłeś :?: )- "You've come a long way, baby" :lol:
Chodziło mi o to, że tak się jarasz tym HALO i HALO 2, jakbyś dopiero co je zobaczył. Być może potrzebujemy jednak takiego młodzieńczego entuzjazmu w branży :) ...
BTW: Czy naprawdę uważasz, że zakup PS2 dla FFX był błędem :?: Ja nie :twisted: :twisted: :twisted:
szafa:
[spamek] Official Xbox Magazine przyznaje note 9,7 na 10 dla HALO 2. O_o [/spamek]
Havana:
tam na banerze jest seph is cumming :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej