Prehistoria gen > Nintendo 64

Nintendo 64

<< < (8/8)

Player01:
Nie znalazlem gry na N64 (mam na Xklocku ok. 100 gier) ktora by mnie przyciagnela na dluzej. Pogralem troche w Paper Mario, troche w Zelde, odrobinke w Pokemon Stadium (to bylo fajne :D) i co nieco w SBB.
Slaby sprzet. Nie polecam, jesli zastanawiasz sie nad kupnem starszej konsoli to kup DC- duzo wieksza frajda z grania (IMO).

Polucja:
Ahh ta konsola... moja ukochana bez wątpienia :) Tyle godzin, gier i wspomnień, że na samą myśl przechodzi mnie ciepły dreszczyk... I smutek, bom juz stary i gry mnie tak nie bawia tak jak kiedyś :( Chociaż... Chiciałbym się sprawdzić z jakimiś masterami w Perfect Dark :D Gra ktoś w to jeszcze?

siudym:

--- Cytat: "Player01" ---Nie znalazlem gry na N64 (mam na Xklocku ok. 100 gier) ktora by mnie przyciagnela na dluzej. Pogralem troche w Paper Mario, troche w Zelde, odrobinke w Pokemon Stadium (to bylo fajne :D) i co nieco w SBB.
Slaby sprzet. Nie polecam, jesli zastanawiasz sie nad kupnem starszej konsoli to kup DC- duzo wieksza frajda z grania (IMO).
--- Koniec cytatu ---

faktycznie OJ słabe te gry, oj słabe :shock: ....... :?

a Ocarina Of Time tez pewnie przypadkowo jest numer 1 w rankingach gier wszechczasów.:?

no ale skoro ci sie najbardziej podobał Pokemon...

razor1:
Moja ulubiona konsola ktora posiadam do dzis. I nigdy jej nie sprzedam, chyba, ze ktos ja kupi za conajmniej 500 zl;) Oczywiscie bez gier hehe
Juz mnie gry tak nie ciesza jak wtedy gdy gralem na N64, to bylo cos zupelnie innego, analog, rumble pack, miodnosc, grafika. Wszystko super, tylko demka byly lepsze na PSX'ie.

1.Goldeneye
2.Perfect Dark--Super Mario 64
3.Banjo-Kazooie--Ocarina of Time
4.Blast Corps
5.Top Gear Rally

Dopier na czwartym miejscu moglbym umiescic jakas gre z innego systemu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej