Past Gen > Multiplatformowe Past Gen

Burnout Revenge

(1/3) > >>

Mikes:
Pierwsze, oficjalne screeny z Burnout Revenge na konsolę XBOX 360:

Co sądzicie?

lupinator:
1 screen - samochód ładny ale tekstura na szosie juz nie
2 screen - ładny ale takie były pokazywane na current geny
3 screen - tekstury na samochodzie lekko kwadratowe. Wygląda tak jak na current geny
4 screen - ładny screen. Podoba mi sie
5 screen - tak samo jak w czwartym

Ogólnie screeny wyglądają tak jak wyglądały na początku pokazywania gry na currentach. Poczekamy zobaczymy jak to będzie wyglądało

doktor Robotnik:
Dla mnie najlepszy jest scrin czwarty.

Ale coś mi się zdaję że to prerendery, dziwi mnie rozmycie tekstur, za wielkie jak na real.
No i tak doskonale wykończone samochody bez cienia liasingu czyli schodkowania. :?:

xelloss:
Aliasing jest minimalny, jak obejrzysz te screeny w 720p, ale po prostu w grze jest AAx4 i dlatego tak małe są te ząbki. Jeśli chodzi o rozmycie tekstur, to akurat tak to w Burnoucie wygląda.

Jak mi się to podoba? Modele samochodów i tekstury są dużo lepsze niż na Xboksie, drzewa to też poezja w porównaniu do wersji na starego kloca, reszta zaś bez zmian. No ale to w końcu gra EA, u nich standardem jest walenie praktycznie tego samego na każdą platformę.

Screeny w 720p:
Obrazek1

Obrazek2

Obrazek3

Obrazek4

Obrazek5

Mikes:

--- Cytat: "lupinator" ---2 screen - ładny ale takie były pokazywane na current geny
--- Koniec cytatu ---

nie, nie było takiego rozmycia, kolory były inne(bardziej żółtawe)

--- Cytat: "lupinator" ---3 screen - tekstury na samochodzie lekko kwadratowe. Wygląda tak jak na current geny
--- Koniec cytatu ---

no, może troszkę :P chociaż otocznie już jak najbardziej next genowe ;]

1 screen jak dla mnie rządzi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej