Past Gen > Multiplatformowe Past Gen
Fight Night 3
Matrox:
Wlasnie ukazal sie filmik na xboxyde z gry wlasciwej i demo na marketplace (niestety nie moge przetestowac bo nie mam dysku). to co zobaczylem na tym filmiku zrywa beret z glowy, jezeli ktos mi powie , ze ta gra nie wyklada next-genowo to ... Zaryzykuje stwierdzenie, ze DOA4 przy tej grze wyglada blado. Polecam obejzec tej filmik ;] Strasznie sie napalilem na ta gre, juz widze te pojedynki przez XBL :D Bije poklony przed EA :D
Hubi:
No napewno ta gra na 360'tke bedzie wygladala swietnie (rowniez pod wzgledem animacji). Mam nadzieje, ze wersje na current geny rowniez bedzie prezentować przyzwoity poziom.
ebuebue:
Po kilku walkach na demówie, wiem, że inwestuję w fulla i drugiego pada. Wczoraj: wódeczka, co ino, znajomki i demo i już był fun nieziemski. Cuuudownie się to to zapowiada,a "slow mo" na powtórkach z tym efektem rozbuchanej skóry, kropelkami potu i juchą to poezja. Nie grałem w poprzednie odsłony ale tą jestem zauroczony.
sipap:
Nie wiem czy zauwazyliscie, ale pdczas walki nad ringiem wisi polska flaga z orzelkiem.Pewnie mozemy sie spodziewac polskich bokserow(Adamek,Golota?) w grze.
Ememiks:
--- Cytat: "sipap" ---Nie wiem czy zauwazyliscie, ale pdczas walki nad ringiem wisi polska flaga z orzelkiem.Pewnie mozemy sie spodziewac polskich bokserow(Adamek,Golota?) w grze.
--- Koniec cytatu ---
Oj fajnie by bylo :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej