Prehistoria gen > Playstation Portable

OutRun 2006 Coast 2 Coast

(1/4) > >>

_ReD_:
Witam, OutRun 2006 Coast 2 Coast wyladowal juz w czytniku mojej konsolki, dzisiaj wrzucilem wam tylko screeny i dwa filmiki, jeden to intro z gry, ktore jest zlepka gameplayu, wiec przy okazji mozecie podziwiac grafike a drugi to juz czysty gameplay. Wiecej Info umieszcze w sobote, byc moze nawet bedzie juz recenzja. Prosze o wyrozumialosc, naprawde ostatnio mam powazne problemy z brakiem czasu. Milego ogladania.

Film 1: Intro

Zdjecia z gry:

Na dzisiaj tyle :)

blaha:
Wygląda ciekawie, i te szczegóły (taki starter z flagą) czekam na jakis opisik RED, to może być kolejna porządna ścigałka.

_ReD_:
Nie ma sprawy, wszystko bedzie w sobote, a gra dostaje naprawde wysokie oceny, tylko IGN dal 7.3 i nie bardzo wiem dlaczego a tak poza IGN'em to oceny sa w przedziale 8-9.3 wiec mysle ze jest bardzo dobrze.

Greg:
ha! wyglada super, dla mnie ta gra to must have ale z drugiej strony nie dam za nia 200 zl wiec musze poczekac az stanieje poza tym w wakacje Tekken, Loco Roco, Marian na DS... zona mnie zabije za rozwalanie kasy na gry  :lol:

_ReD_:
Greg, rozumiem cie doskonale, tylko musze cie zasmucic, gra nie bedzie kosztowala najprawdopodobniej 200zl, tutaj wystawiono jej cene 29$, wiec w polsce dostaniecie pewnie cos kolo 150zl. Do tego kupujac OutRuna, dostajesz wszystko z pierwszego OutRun'a z wersji z 2004(chyba ten rok), oryginalnego OutRuna z automatow OutRun 2SP no i oczywiscie Coast 2 Coast czyli naprawde dopasiony OutRun'ek, ale ciiiii, wszystkiego dowiesz sie w sobote :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej