Past Gen > Multiplatformowe Past Gen
Tony Hawk 8
nakimushi:
Demko juz jest na MP wiec kazdy moze napisac co mu sie podoba
Mi podoba się wszystko ;) od grafiki do gameplayu..
świetny nowy patent ze zwolnieniem do robienia kickflipów - dają ogromne pole do wymyślania wlasnych kombinacji...
Szczerze to nie grałem w Tonego od 2 i 3 czesci jak zaczeły wychodzić te dziwne kombinacje ale ta częsc mi się podoba.
lupinator:
Też już grałem i nawet mi się podoba :) Grafika jest ok. Nie znam sie na tych trickach i innych ale grało się miło choć więcej przyjemności od robienia trickow dawalo mi przewracanie ludzi i nabijanie rachunku szpitalnego :wink: Ogólnie może być fajnie w pełniej grze
ebuebue:
Też jestem na "tak":) Chociaż animacja typa po glebie to totalna porażka, dodatkowo, przynajmniej u mnie przy wypieprzcce na ekran przenika "inny błękitny wymiar", czyli to, co programiści ukryli pod teksturą gleby właśnie. Błękitna przestrzeń zerojedynkowego niebytu. Strasznie to wkurzające.
crasch:
--- Cytat: "nakimushi" ---Demko juz jest na MP wiec kazdy moze napisac co mu sie podoba
Mi podoba się wszystko ;) od grafiki do gameplayu..
świetny nowy patent ze zwolnieniem do robienia kickflipów - dają ogromne pole do wymyślania wlasnych kombinacji...
Szczerze to nie grałem w Tonego od 2 i 3 czesci jak zaczeły wychodzić te dziwne kombinacje ale ta częsc mi się podoba.
--- Koniec cytatu ---
Taki 'BulletTime' był już dostępny w wersjach: THUG1, THUG2, THAW :)
A powiedz mi (bo nie grałem) czy nadal jest ten silnik co w starszych wersjach? Czy może postawili tym razem na coś realistycznego? :lol:
xelloss:
Nowy silnik, ale nie fotorealistyczny. Choć grafika ogólnie ładna jest.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej