Past Gen > Multiplatformowe Past Gen
Call of Duty 3
_ReD_:
Nie wiem czy ktos juz o tym wspominal, mam nadzieje ze nie, ale z tego co udalo mi sie wynalezc w sieci wskazuje na to ze bedziemy mieli swoja wlasna kampania. Tak Polska kampani w Call of Duty. Tu macie dowod tego prosto od Activision. Cztery Panstwa ktorych kampanie znajda sie w grze. Obczajcie pierwsze panstwo i wielkiego orzelka w tle :) Zajebiscie to mile.
Sorka za zalozenie tematu ale nie moglem znalezc nic na temat Call of duty 3 w dziale o 360tce. A pozatym to wydazenie zasluguje na specjalny temat :)
Master_666:
Już kiedyś o tym słyszałem chyba w CDA ;)
Bardzo sie ciesze bo zawsze w CoD brakowało mi Polski :D a teraz nareszcie będę mógł nią pograć=p To jeden z powodów dla, którego kupie CoD3=p.
_ReD_:
No dla mnie to naprawde rewelka informacja. Wspaniale bedzie poprowadzic rodakow do zwycieztwa. Nie czytam CDA bo nie mam do niego dostepu, wiec nie wiedzialem o tym. Dopieroteraz na to wpdlem.
Master_666:
--- Cytat: "_ReD_" ---Nie czytam CDA bo nie mam do niego dostepu
--- Koniec cytatu ---
Zawsze można prenumerate zamówić =p
Ciekawe czy będzie sie dało obronić taką Warszawe=p.
lupinator:
Bardzo miła wiadomość. Jeden z powodow dla ktorego w najblizszym czasie kupie CoD 3 (najpier Live Gold ;) ) Jak dla mnie cala gra moglaby byc o wojnie w Polsce :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej