God of War Ragnarok
Jestem przed ostatnimi wydarzeniami, wyczyściłem większość aktywności pobocznych, broń wyexpiona na max, kilka kawałków zbroi tak samo. Świetna gra pod względem gameplayu, mocny nacisk na elementy RPG, złożyłem kilka bardzo fajnych buildów, mega fun. Jedyne co słabo wypadło w moim podejściu, to to że mocno wypadłem z ciągu fabularnego, cała historia stała się dla mnie jakimś dodatkiem do rdzenia w postaci walki. Szczerze mówiąc nie wiele faktów zapadło mi w pamięć.
SnowRunner
Po genialnym Mudrunner, lekko zawiedziony byłem modelem jazdy, kiedy okazało się że samochodziki teraz zapierdzielają jak szalone. Fizyka lekko się zmieniła, pewnie przez fakt dodania tuningu mechanicznego do gry - teraz każde auto w stocku jest dalekie od topowej formy jaką prezentowały pojazdy w Mudrunner. Jednakowoż z każdym kolejnym podejściem kredyt zaufania rośnie i zaczynam dostrzegać pewne plusy zmian. Muszę pograć więcej i odblokować części do polepszenia osiągów, na ten moment mimo mniejszego content MR wydaje mi się grą bardziej dopieszczoną w sferze kluczowej mechaniki gry, czyli w fizyce jazdy.