Current Gen > PlayStation 5

PlayStation 5 - Temat Główny

<< < (262/263) > >>

windomearl:

--- Cytat: Zielarz w Lutego 13, 2025, 11:14:18 am ---Trzeba będzie kiedyś ograć Returnala...
--- Koniec cytatu ---
Polecam, świetna gra. A nie jestem fanem rogalików.

Zielarz:

--- Cytat: windomearl w Lutego 13, 2025, 12:22:15 pm ---A nie jestem fanem rogalików.
--- Koniec cytatu ---

Właśnie ja też nie. Ale pewnie prędzej zagram w to niż pozostałe (mimo, że mogą być świetne).

Szymku:
Returnal Król - również polecam

Michu989:
Trochę boli, że połowa „ekskluzywów” ląduje potem na PC, ale z drugiej strony – PS5 i tak daje radę, jeśli chodzi o komfort grania :P

andryush:

--- Cytat: Michu989 w Czerwca 09, 2025, 11:04:18 am ---Trochę boli, że połowa „ekskluzywów” ląduje potem na PC, ale z drugiej strony – PS5 i tak daje radę, jeśli chodzi o komfort grania :P

--- Koniec cytatu ---

Jak dla mnie to ta generacja udupiła markę. Wszyscy się śmiali, że Xbox już nie istnieje - cóż, PlayStation też. Jedyne co nam zostało to czasowe exy. Jedyne, co konsole robią teraz dobrze to gwarancja kompatybilności, która pozwala uniknąć choroby wieku dziecięcego gier wydawanych na pc, gdzie komuś działa, komuś nie działa, a komuś tnie mniej lub bardziej. Chociaż powoli i to przestaje być regułą i konsolowcy nierzadko również czekają na na poprawki, bo też zdarzają się premiery, co to są o kant dupy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej